Ariette d'Coure

Siirry alas

Ariette d'Coure

Viesti kirjoittaja ivy lähetetty 24/2/2012, 06:36

Ariette d'Coure
  • Kutsutaan nimellä Ariette
  • 17 vuotta vanha
  • Nainen
  • Ihminen
  • (Koru)kauppias, koruseppä
  • Asuu kauppansa yläkerrassa, joka sijaitsee aukiolla
  • Pelaajana Ivy (iirjas [a] gmail.com)


luonteenpiirteitä: Ariette on itsenäinen nuori nainen. Hän on rohkea ystäviensä seurassa, välillä ehkä uhkarohkeakin. Ariette ei kuitenkaan juuri uskalla tulla puhumaan, eli tutustuminen on naisen osalta hankalaa. Hän on lämmin persoona, ei mitenkään kylmä uusille tuttavuuksille mikäli hekin ovat ystävällisiä. Ariette on jollakin tapaa hieman äidillinen, holhoava. Hän jos kuka kiiruhtaa hoitamaan itsensä satuttanutta eläintä tai auttaa eksyneen lapsen löytämään äitinsä uudelleen.
Ariette on perfektionisti - hänen on pakko suoristaa jokainen vinossa oleva asia ainakin kotonaan ja liikkeessään. Muiden kodeissa olevia vinoja asioita hän on harjoitellut sietämään. Perfektionistin luonne näkyy hieman hänen ulkonäössäkin - jokainen hiuskiehkura on nätisti omalla paikallaan ja mekon helma on aina suora ja puhdas.
Ariette ei ihastu helposti eikä tosiaankaan rakastu. Häntä pitää liehitellä tarpeeksi pitkään jotta Ariette jaksaa edes vaivautua katsomaan töidensä lomasta sillä silmällä.
Neito on kokeilunhaluinen niin ruoanlaiton ja muunkin suhteen ja hänet on helppo houkutella johonkin juttuun mukaan. Hän kuitenkin tietää oikean ja väärän rajan - ihmishenkiä hän ei riistä ellei ole ihan pakko ja varkaisiinkaan hän ei lähde.
Ariettella ei ole kunnollista mielipidettä kuninkaasta. Ei hän juuri pidä, mutta ei oikein vihaakaan kuningasta. Neito on hyvin taiteellinen ja näppärä sormistaan. Hän pitää kovasti maalaamisesta, ompelusta ja muistakin käsitöistä.

ulkonäkö: Ariettella on kalpea, melkein valkoinen, mutta silti terveen näköinen iho. Ariette ei juurikaan rusketu vaikka auringossa oleilisikin.
Arietten kasvot on hyvin viattoman näköiset. Hänellä on tietynlaista lapsen pyöreyttä vielä kasvoissaan. Lisää lapsenomaisuutta tuo hurmaavat, selvät hymykuopat ja kasvoja koristavat pisamat. Ariettella on kaunis, luonnostaan kovin punainen suu ja täyteläiset huulet. Nenä on siro ja suhteellisen suora. Naisen silmät ovat meripihkan väriset ja niitä korostaa tummat, pitkät ripset.
Ariette on hyvin hoikka ja myös muilla tavoilla pieni - pituutta löytyy vain hieman yli 160 senttimetriä.
Ariettella on vaaleanruskeat, kiharat hiukset. Hän laittaa melkein aina etummaiset hiukset, ns. otsahiukset taakse kiinni itse tekemällään, kauniilla hopeasoljella jossa on pieniä jalokiviä upotettuna.
Ariette pitää useinmiten ruskea/punasävyisiä korsettipohjaisia mekkoja. Ulos mennessään Ariettella on tumma, hupullinen kaapu yllään.

aseet: Arietten ykkösase on varmastikin kauniisti kirjailtu puukko. Hän käyttää sitä näppärästi ja nopeasti, mikäli tarve tulee. Puukolla on oma piilopaikkansa jokaisessa mekossa, jonka tietää vain Arietten pukujen vakiompelija ja hän itse.
Arietten veli on opettanut neidolle myös miekan ja jousen käyttöä, mutta kaikista eniten Ariette pitää puukon passelista koosta ja keveydestä, vaikka se ei pituutta tuokaan käteen niin kuin miekka toisi.

menneisyys: Ariette syntyi vauraaseen kauppiasperheeseen eräänä lämpimänä kevätiltana. Ariettella oli pikkuveljeä toivonut, mutta myöhemmin sisareensa tyytynyt veli, jalokivikauppiaana työskentelevä isä ja korukauppiaana työskentelevä äiti.
Arietten veljelle opetettiin jo tuolloin jalokivibisneksen saloja, joten Arietten jäädessä äidin hoiviin korukauppaan opetti Arietten äiti hänelle koruntekoa. Pian, noin seitsemänvuotiaana näppäräsorminen tyttö alkoi olla jopa parempi kuin äitinsä - tyttö taiteili hopeakoruihin ällistyttäviä, pieniä, suorastaan minimaalisia yksityiskohtia. Jo hyvin myyvä liike alkoi menestyä todella hyvin - korujen suosio sen kun jatkui.
Kun Arietten äiti kuoli Arietten ollessa 14 vuotias, pienen uudistamisen, liiketilan "modernisoinnin" jälkeen, Ariette avasi kertaalleen suljetun koruputiikin uudelleen ja jatkoi vinhaan vauhtiin korujen tekemistä.
Ariette teki yhteistyötä veljensä kanssa ja myi pian erilaisin jalokivin koristeltuja koruja. Hinnat nousivat, mutta ostajakunta sen kun kasvoi. Huhutaan jopa kuninkaallisten ostaneen monia Arietten tekemiä koruja palvelijoidensa kautta.
16 vuotiaana Ariette oli saanut niin paljon voittoa, että hän kykeni siirtämään putiikkinsa aukiolle ja muuttamaan itse putiikin yläkertaan pienehköön, mutta ylellisesti sisustettuun asuntoon.
Kovin korubuumi on jo vähän hiipunut, mutta Ariette elää siltikin suorastaan leveästi saamillaan tuloilla sekä on onnistunut keräämään rahaa odottamaan mahdollisia perijöitä. Arietten isä kuoli vähän aikaa sitten, mikä on yhdistänyt hänen ja hänen veljensä välejä roimasti.

eläimet: Ariettella on kahdeksanvuotias musta arabitamma joka kantaa nimeä Santana. Tamma on hyvin säyseä ja uskollinen omistajalleen mutta vieraisiin hieman varautunut. Santana on tottunut kulkemaan pitkiä matkoja. Tamma asustaa Arietten putiikin ja kodin sisäpihalla olevassa tallissa.

asumus: Ariette asuu koruputiikkinsa yläkerrassa aukiolla. Asunto on pienehkö kaksi huonetta ja keittiö -asunto, mutta se riittää vallan mainiosti neidolle. Asunnossa on mittatilaushuonekalut jotka Ariette on itse suunnitellut. Keittiöstä löytyy myös kaikenlaisia keittiöön tulevia uusia keksintöjä, joita tarttuu pienen kokkailu-intoilijan mukaan torikäynneiltä. Asunnon sisäpihalle Ariette on rakennuttanut uudenaikaisen kolmipaikkaisen tallin, vaikka tarvetta onkin vain yhdelle karsinalle. Vaikka rahaa olisi, hän tekee kaikki tallin hanttihommat itse, ehkä ajatellen, että Santana saa taatusti parasta huolenpitoa omistajaltaan.


Viimeinen muokkaaja, ivy pvm 3/5/2012, 08:54, muokattu 2 kertaa
avatar
ivy

Viestien lukumäärä : 15
Ikä : 21
Registration date : 24.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ariette d'Coure

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 24/2/2012, 09:03

Welcome, todella hyvä hahmoesittely! Ulkonäöstä tuli jo heti kauhia piirtämisinspis
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ariette d'Coure

Viesti kirjoittaja ivy lähetetty 3/5/2012, 08:51

Siitä vaan piirtämään, en pahastu ollenkaan mikäli saisin kuvan Ariettelle :') Ja (myöhäiset) kiitokset.
avatar
ivy

Viestien lukumäärä : 15
Ikä : 21
Registration date : 24.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ariette d'Coure

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa