Neda Kathryn

Siirry alas

Neda Kathryn

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 25/2/2012, 11:17Nimi: Neda Kathryn
Kutsumanimi: Neda
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen/Maagi
Luokka: kaupunkilainen, Emilyn apulainen
Ikä: 16 vuotias
Asuu: Darienissa, Emilyn yrttikaupan yläkerran pikkuhuoneessa.
Lemmikit: ei vielä
Pelaaja: nica (pirullinen05@netti.fi)

Luonne ja menneisyys: Neda on luonteeltaan kiltti ja hiljainen. Tyttö on myös arka osittain, sillä hän ei ole joutunut pärjäämään yksikään aikaisemmin. Lisäksi uusi kyky taikoa on saanut Nedan hämilleen ja varautuneeksi.
Neda ei vielä osaa paljoa magiaa, mutta Emily opettaa hänelle koko ajan lisää ja neuvoo lisää taikuudesta ja sen käyttämisestä.
Neda on hieman arka ihmisten lähettyvillä, mutta on oppinut hyväksymään ihmisiä ympärilleen työskennellessään yrttikaupassa.

Neda on asunut kotonaan elämänsä 15 ensimmäistä vuotta. Hänen perheeseensä kuuluivat isä, äiti ja pikkuveli. 15 vuotiaana Neda kuitenkin tajusi omaavansa magiaa. Tytön magiavastainen perhe sai tietää asiasta ja Neda karkotettiin perheestä. Tyttö ei tiennyt mitä tapahtui tai mihin mennä. Lopulta Emily otti hänet hoiviinsa ja lupasi antaa tytön asua talossaan ja opettaa tätä, jos tämä työskentelisi hänen kaupassaan.

Ulkonäkö ja aseet: Neda on tavallisen kaupunkilaistytön näköinen, siro, hoikka, keskipitkä ja kaunis. Tytöllä on ruskeat hiukset ja harmaat silmät.
Neda pitää hiuksiaan yleensä kiinni ja niissä on hyvin usein joku hiukskoru koristamassa tytön kampausta. Neda pitää yleensä yllään erilaisia mekkoja ja suosii etenkin tummia sävyjä vaatteissaan (musta, harmaa, sininen). Jalassaan Nedalla on yleensä korkokengät.
Neda pitää hyvin harvoin yllään muita vaatteita kuin mekkoja. Tyttö kuitenkin omistaa myös housut, paitoja ja kaavun ulkona käytettäväksi.

Neda ei osaa käyttää mitään aseita, sillä koko lapsuutensa Neda on ollut vain kiltti ja viaton tyttönen oman kotinsa suojissa.
Nykyään Nedan ei tarvitse kantaa mukanaan aseita, sillä magia toimii aseitakin paremmin. Neda ei osaa vielä paljoa Magiaa, mutta opiskelee sitä Emilyn avustamana.
Taiat mitä osaa??

Suhteet:
-
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa