Wade

Vaire :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Wade

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 25/2/2012, 11:45


© nica ♥

Nimi: Wade
Ikä: 18-vuotias
Sukupuoli: Mies
Rotu: Maagi
Luokka: Vaeltaja (karkuri)

Pelaaja: Heidi


Luonne:
Selviytyjä - sitä Wade on kaikkea ennen, hän tekee melkein mitä tahansa selvitäkseen hengissä. Wade on myöskin reheellinen, sekä myös jääräpäinen sille päälle sattuessaan, nuorukainen pyrkii olemaan omissa oloissaan ja paljastaa hyvin harvoin itsestään mitään henkilökohtaista kellekkään. Wade osaa käyttää magiaa melko hyvin ja osaa puolustaa itseään sen avulla. Isältään opitun tiedon lisäksi poika on opetellut itse hyvin paljon eri loitsuja. Niiden lisäksi Wade osaa taistella tavallisilla aseilla, varsinkin jousipyssyn käytössä nuorukainen on hyvä, sillä joutuu metsästämään ruokansa joka päivä.

Ulkonäkö:
Wadella on syvän siniset silmät ja mustat hiukset. Nuorukaisen koko keho on magialla tehtyjen riimujen peitossa, jotka auttavat tätä muunmuassa taikomisessa monin tavoin. Wade on hyvässä kunnossa, sillä joutuu työskentelemään joka päivä elääkseen. Hän pukeutuu useimmiten valkeaan paitaan, nahkaliiviin, housuihin ja saapikkaisiin.

Menneisyys:
Terenin vallan käsi kosketti Wadea kerran, sillä pojan isä työskenteli kuninkaalle salassa ja piti koko perhettä hyvin tiukassa lieassa, jottei yhteys kuninkaan ja maagien välillä paljastuisi. Kaikki olikin hyvin, kunnes Waden isä kuoli työnannossa ja Teren päätti eliminoida jokaisen yhteistyöstä tietävän. Waden onnistui paeta, mutta tämän äidin ja pikkusiskon kohtalo ei ollut aivan yhtä suopea, poika oli silloin vasta 11, mutta oppi elämään itsenäisesti metsissä. Siitä lähtien Wade on ollut karkuri ja vaikka Teren saattoi olettaa pikkupojan kuolleen metsään karatessaan, ei tämä voi vieläkään näyttäytyä julkisesti Vairessa tai asettua aloilleen sen lähikaupunkeihin.

Suhteet: -

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Vaire :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa