~ Luke Jonhsson

Vaire :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

~ Luke Jonhsson

Viesti kirjoittaja Femey lähetetty 8/7/2012, 23:06


Nimi:: Luke Jonhsson
Kutsumanimi:: Luke
Ikä:: 19

Rotu:: Ihminen, epäillään että suvussa olisi hiukan haltijaa mutta tieto ei ole varma.
Luokka:: Varkaan ja erakon jälkeiläinen, luokitellaan lähinnä Erakoksi

Luonne:: Luke on vitsikäs poikamies, joka on aina hurmaamassa naisia. Nuori mies on yleensä viihdyttävä ja huomionhakuinen, välillä ehkäpä jopa liiankin. Luke viihtyy niin seurassa kuin yksinäänkin ja onkin ajautunut matkalaiseksi koska ei viihdy kauaa missään. Eniten herra kuitenkin pyörii Vairéssa, varakkaiden ihmisten ja hyvän tunnelman takia. Yleensä Luke on toreilla, katselemassa tuotteita ja vaivihkaa ottamassa niitä. Tähän saakka kukaan ei ole huomannut mitään puuttuvan, ja herra on päässyt paikalta ehjin nahoin. Luke on myös aika vikkelä suustaan, ja härnää usein isokokoisempiaan. Rohkea hän myös on, ja taivaltaakin usein sivukujilla ja synkkääkin synkemmissä metsissä, jousensa kanssa.

Menneisyys:: Luke ei tiedä paljoakaan menneisyydestään, hän muistaakin vain äitinsä Lilyn. Epäilee kuitenkin isän olleen puoli haltija, mutta siitä ei ole varmaa tietoa. Luke oli nuori, kun kuninkaan kätyrit hyökkäsivät rynnäköllä taloomme, pidättääksen isän. Lily oli tuolloin vienyt Luken hyvälle ystävättärelleen joka piti Lukesta huolta. Luke kuitenkin muutti pois jo 15- vuotiaana ja ryhtyi erakoksi, tavoitteena tietää enemmän vanhemmistaan. Tämänkin takia viihtyy Vairéssa, koska hautoo kostoa kuninkaalle.

Ulkonäkö:: Luke on komea nuori mies. Iho on sopivasti ruskettunut ajankuluessa, ja muutenkin hyvinvoivan näköinen. Tukka on pörröinen brunette, mutta usein siististi kammattu. Partaa ei oikeastaan löydy, ehkä hiukan sänkiä. Viiksiä tämä herra on kasvattamassa, mutta pitää ne lyhyinä. Silmät ovat sinertävän harmaat.
Yleisesti Luke on aika pitkä, n. 190cm -> ja lihaksikas. Käyttää useimiten pitkää mustaa kaapuaan, nahkahansikkaita ja -saappaita.

Aseistus:: Lukella on jousi sekä nuolia. Kaavun alla myös vyössä kiinni miekka. Harvemmin jousi on mukana kaupungilla, vaan Luke piilottaa sen yleensä metsään. Miekka on nyt vain varmuuden vuoksi. Miekka on pitkä ja ohut, hopeinen. Jousi on kestävää puuta ja nuolien päässä on hopeiset sulat.

Luke on hyvä käyttämään joustaan ja osaa ampua ja tähdätä sillä hyvin. Miekkaa hän on vieläkin parempi käyttämään, mutta tekee välillä aloittelijoiden erheitä.

Muuta:: Luke rakastaa vettä, luontoa ja hevosia. Luke inhoaa limaisia asioita sekä kätyreitä. Luke on hyvä piiloutumaan, varastamaan ja käyttämään aseita. Luke on huono charmeissaan ja iskuyrityksissään, ja jännittyessään.

Tavannut::
Ihastunut::
Kiinnostunut::
Ystävät::
Tutut::
Vihamiehet::

Femey

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 20
Registration date : 08.07.2012

Näytä käyttäjän tiedot http://nalkapelirp.suntuubi.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: ~ Luke Jonhsson

Viesti kirjoittaja Femey lähetetty 8/7/2012, 23:14

Luken haukka Esme

Femey

Viestien lukumäärä : 2
Ikä : 20
Registration date : 08.07.2012

Näytä käyttäjän tiedot http://nalkapelirp.suntuubi.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: ~ Luke Jonhsson

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 16/7/2012, 05:57

Hyväksytty, tervetuloa pelaamaan! (:

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: ~ Luke Jonhsson

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Vaire :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa