Isabella Réindell

Siirry alas

Isabella Réindell

Viesti kirjoittaja Tinja lähetetty 10/8/2012, 01:12

ISABELLA RÈINDELL


Kutsutaan: Isabella
Rotu: Puolihaltija
Sukupuoli: Nainen
Ikä: noin 53 vuotta, ihmisiässä 17-18
Lemmikit: morab-tamma Khaki sekä vanha vuorikotka Edis
Asuinpaikka: Vairéssa sijaitsevan vaatturin ullakolla.
Työskentelee: Vaatturilla lähettinä, matkaa hakemaan kankaita ja muita tarvikkeita.
Pelaaja: Tinja

Luonne: Isabella on hiljainen, kaunis ja surumielinen puolihaltija. Hän on hyvin sulkeutunut eikä tutustuminen käy kovin helposti, koska Isabella on varautunut ja saattaa joskus vaikuttaa jopa hieman ylimieliseltä. Isabellan kasvoista tai eleistä ei voi päätellä tämän tunnetilaa, mikä toisinaan luo epävarmuutta Isabellan ympärille. Tyttö ei paljoa puhu ja hoitaa työnsä huolella. Isabella osaa myös käsitellä aseita; erityisen hyvin miekkaa sekä jousiaseita, ja on harjoitellut pienestä pitäen kaupan takahuoneessa. Tyyneys ja tasapaino ovat loistavia piirteitä, mutta Isabella ei näytä taitojaan kuin vain harvoille. Isabella ei myöskään kerro omia asioitaan edes parhaalle ystävälleen, vaan pitää ne sisällään. Isabella arvostaa harkintakykyä, rauhallisuutta ja päättäväisyyttä. Hän haluaisi kovasti olla soturi. Isabellalla on myös yllättävän kaunis lauluaääni, ja hän laulaa yksin ollessaan vanhoja haltijalauluja sekä tavallisiakin oppimiaan kappaleita.

Ulkonäkö: Siro, kevytrakenteinen, kaunis mutta yllättävän vahva. Juoksee nopeasti. Isabellan äidin elementti oli ilma, minkä takia Isabellalla on jäänsiniset silmät, vaaleat hiukset ja kalpea, vaalea iho. Upeat, lähes lanteille ulottuvat silkkiset hiuksensa Isabella sitoo useimmiten korkealle poninhännälle tai korkealle nutturalle, toisinaan hän saattaa pitää ne auki tai letittää. Isabella pukeutuu useimmiten siniseen tai syvään verenpunaiseen. Isabella on hyvin laiha, mutta siis kaikesta huolimatta vahva ja hyvä taistelija. Isabella on noin 170 cm pitkä. Isabellan yleisin vaate ovat vaaleansininen mekko, joka kulkee viistosti niin, että helma on vasemmasta reunasta vain hieman lantion alapuolella ja kulkee vinosti niin, että vasen reuna on lähes polveen asti. Isabella suosii liikkumiseen soveltuvia, lyhempiä asuja sekä remmejä, jotka peittävät usein mekon suurempia yhtenäisiä alueita, kuten reiden sivuun leikattua v-aukkoa, jotta juokseminen sujuisi helposti. Verenpunainen asu on myös yleinen Isabellan päällä. Aseinaan Isabellalla on useimmiten satulaan tai hameen alle piilotettu miekka sekä selässä kulkeva jousi. Isabellan jousi on peräisin tämän äidiltä, joka on loitsinut siihin lievempiä loitsuja ja kaivertanut useita koristeita sen varteen. Jouset ovat samalta ajalta ja hyvin kestäviä. Miekan alkuperää Isabella ei tiedä.

Menneisyys: Isabellan äiti oli ilman haltija, vahvojen loitsujen käyttäjä ja isä sen sijaan melko tavallinen, aseita valmistava seppä. Isabella syntyi hänen äitinsä ollessa hyvin nuori, ja varttui lähinnä isänsä kanssa. Isabellan vanhempia kohtaan syntyi vaino vuosien varrella, koska he valmistivat yhdessä taika-aseita. Isabellan ollessa kaksikymmentäviisi, ihmisiässä siis noin kahdeksanvuotias, hänen isänsä harmaantui. Äiti tiesi taikakeinoja, ehkä apuja, isän sairauden parantamiseksi. Kylällä liikkui huhuja siitä, että Isabellan äiti olisi aiheuttanut miehelleen vakavan sairauden, joten hän jätti Isabellalle kotkansa, pian varsovan hevosensa sekä muutaman aseen ja poistui kylästä mies ja aseet mukanaan.
Isabella varttui vanhempiensa talossa. Moni kyläläinen katsoi Isabellaa pahalla, mutta Isabellan perheen ystävä, vanha vaatturi Marina, ymmärsi asian. Hän vei Isabellan syrjäiseen mökkiin tavaroidensa keskelle, kasvatti lapsen piilossa kylältä. Kun Isabella oli aikuinen, hän muutti vaatturin ullakolle ja alkoi auttaa tätä töissä. Isabellan alkuperää ei juuri tiedetty, kyläläiset olivat jo ehtineet unohtaa Isabellan syntyperän. Hänen äitinsä tamma, Ciele, varsoi Khakin ja kuoli muutamaa vuotta myöhemmin.

Lemmikit: Vanha vuorikotka Edis, joka jäi Isabellalle tämän äidin kautta, kulkee Isabellan yläpuolella ja johdattaa tämän oikeaan paikkaan ratsastusretkillä. Edis istuu usein myös Isabellan olalla ja on hyvä taistelukotka ja apu ruoan hankkimisessa talvisin. Isabella ei pelkää metsästystä, joten myös hänen perintönsä, upea kolmivuotias morganinhevosen ja arabianhevosen risteytystamma Khaki, on koulutettu varmajalkaiseksi ja kestäväksi. Khakilla on oikeassa lavassaan pitkä arpi, jonka Khaki sai synnytyksessä raapaistuaan itsensä suureen oksaan. Väriltään Khaki on pehmeän ruskea ja sillä on turvassaan pilkku ja jaloissa vuohissukat.

Suhteet:

Ethan Tasardur - ei vielä mielipidettä
Nimi - mielipide
Nimi - mielipide

Pelit:

More than ever - kesken


Viimeinen muokkaaja, Tinja pvm 31/3/2013, 08:22, muokattu 3 kertaa

Tinja

Viestien lukumäärä : 9
Ikä : 25
Registration date : 10.08.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Isabella Réindell

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 10/8/2012, 10:50

Hyväksytty, tervetuloa joukkoon!

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa