Ciara Braden

Siirry alas

Ciara Braden

Viesti kirjoittaja Delar lähetetty 2/7/2013, 11:30

Nimi :: Ciara Adela Sofie Braden
Kutsumanimi :: Ciara
Ikä :: 52 vuotta
Sukupuoli :: nainen
Rotu :: 15% ihminen ja 85% Haltia
Luokka :: kerjäläinen
Asuinsija :: hylätty talo, vaire
Pelaaja :: Delar (annevan99@hotmail.fi)

:: Luonne ::

Ciara on hiljainen tyttö, jonka äänen saa harvoin kuulla. Silloin kun hän harvoin puhuu, ei Ciaran nimeä helposti saa tietoon. Nimen hän kertoo vain, kun luotttaa täysin nimen kuulijaan. Ciara on joidenkin mielestä kylmän rauhallinen, mutta oikeasti Ciara vain pelkää näyttää tunteitaan avoimesti. Joskus kärsiminen näkyy silmistä, mutta vain harvoin. Ciara on myös hyvin kekseliäs pääsemään eroon perään tulevista sotilaista, joten hän ei useinkaan ole jäänyt kiinni.

:: Ulkonäkö ::

Ciaralla on pitkä lanteille ulottuva vaalea tukka sekä kirkaan siniset silmät ihmis perimän takia. Hänen ihonsa on hyvin kalpea lähes valkea. Ciaralla on laiha, mutta ei kovinkaan pitkä, kestävä vartalo. Hänellä on hyvin sopusuhtaiset ja kauniit kasvot. Ciara pukeutuu luonnonvalkoiseen hiukan repeytyneeseen pitkähiaseen ja sen päälle vedettävään siniseen hupulliseen tunikaan, jonka hiat on leikattu lyhyiksi. Jalkoja peittää harmaat paksut housut ja ruskeat nahkaiset saappaat. Vyötäröllä on vyö jossa roikkuu veitsi. Joskus Ciaralla on selässä koristeellinen jousi nuolineen.

:: Menneisyys ::

Ciaran elämä on hyvin monimutkainen köyhyyden takia. Jo nuorena lapsena hän menetti kummatkin vanhempansa sotilaille ja joutui kaduille kerjäläiseksi. Pian sen jälkeen Ciaran isoveli Démon lähti kulkuriksi eikä Ciara sen jälkeen ole nähnyt häntä. Ciara oli ensin kerjäläinen, mutta pian hän alkoi varastelemaan, koska ei pitänyt kerjäämisestä. Hänestä alkoi tulla vuosivuodeta hiljaisempi ja yksinäisempi.

:: Taidot ::
Ciara hallitsee elementtinään ilmaa hyvin taitavasti ja on hyvin ketterä ja nopea. Ciara ei kuitenkaan hallitse ilmaa kokonaan, koska ei ole täysiverinen haltia. Ciara ei kuitenkaan osaa taikoa kovinkaan hyvin eikä harjoitteluakaan ole ollut joten taito on aikojen saatossa lähes unohtunut.

:: Lemmikki ::

Valkoinen Kulkukissauros Lorrenzo

Delar

Viestien lukumäärä : 1
Ikä : 19
Registration date : 02.07.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa