Vester Bhell

Siirry alas

Vester Bhell

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 7/2/2009, 11:43

Nimi: Vester Bhell
Ikä: 19 vuotias
Skp: Mies
Rotu: ihminen
Luokka: Nicon serkku eli Esmen prinssi myöskin, tosin ei kruununperijä
Asuinsija: Tällä hetkellä Vaire
Työ: Yrittää pitää serkkunsa järjissään

Lemmikit:
Joy, kaunis punarautias tamma, jolla on hyvää onnea tuovat neljä korkeaa sukkaa jaloissaa ja luikerteleva piirto päässään, siro, iloluontoinen ja vikas luontoinen ilmestys.

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)

Luonne:
Ves on hyvin paljon serkkunsa kaltainen, vaikuttaa etäiseltä ja kylmältä muille paitsi Nicolle ja muille ystävilleen, joiden seurassa on miestä ei voisi juuri uskoa omaksi itsekseen, silloin tummaverikkö on huumorintajuinen ja ehkä liiankin iloluontoinen. Mutta yleensä siis kylmä ja etäisen oloinen, tosin hymy miehen kasvoillaa välähtää useasti, mikä hieman lieventää kylmää olemusta. Charmikkuudellaan ja puhujantaidoillaan Ves voisi luultavammin uskotella jopa itse Terenille tämä olevan tavanomainen maalaisjuntti.

Ulkonäkö:
Vesiä ja Nicoa voisi luulla veljeksiksi, kummatkin ovat tummia ja pitkiä. Vesillä tosin on hitusen vaaleammat vallattomat hiukset ja tummemmat siniset silmät ehkä hieman vihertävään kaatusvat lähellä iiristä, silmissä on samainen hypnottinen katse kuin serkullaankin. Ves on kiitettävän lihaksikas, toisin kuin Nicon miehekkäässä olemuksessa, tummaverikössä on jotain poikamaisen charmikasta. Koska hallitsijasuku on sama, myös Vesillä on paljon vampyyrimaisia vaikutteita, jopa enemmän kuin serkullaan, liikkuminen on liiankin sulavaa ja verkkaista, kunto on aivan liian hyvä ainaiselle juhlijalle ja lähes luonnostaan Ves välttelee liiallista aurinkoa, yöeläjä kun on.

Aseet:
Miekka on jokaisen Esmeläisen lähes pakollinen ase, jonka käytössä Ves onkin kiitettävän hyvä tämän aseen käytössä, joita mieheltä löytyy kaksin kappalein. Mies kuitenkin turvautuu ennen väkivallan käyttöä hurmaavaan hymyynsä, suurien silmiensä vetoavaan katseeseen sekä syvän samenttiseen ja vetoavaan ääneensä. Saanut myös koulutusta lähitaistelutilanteista.

Menneisyys:
Esmen kuninkaan veli, mies joka saisi kruunun vain jos kunigas kuolisi eikä Nico suostuisi ottamaan kruunuaan vastaan Esmessä. Ihme kyllä, vaikka asetelmissa olisi mitä parhaimmat asetelmat juonimiselle, mies kuitenkin tyytyi osaansa, vaikka kukapa ei hallitsijaksi halajaisi.

Samalla kun veli hallitsi maataan ja näytti siltä ettei poikaa hallitsijalle ikinä syntyisi, mies rakastui epälyttävän vaaleaihoiseen ja suurisilmäiseen naiseen ja nai tämän, saaden pojan joka syntyi päivälleen samaan aikaan kuninkaan pojan kanssa. Kumpikin synnyttäjistä kuoli ja kummankin lapsesta liikkui mitä oudoimpia huhuja, siitä että kummankin pojan veressä virtasi epäilyttävän paljon vampyyrinverta, kuinka synnytysyönä oli tapahtunut ties mitä epäilyttävää.
Mutta Ves ei huhuista välittänyt, mitäpä siitä, varttui vain omaksi itsekseen ja oppi pitämään serkkuaan veljenään, varsinkin kun tummaverikön oma isä kuoli ja Esmen hallitsija otti veljenpoikansa hoiviinsa.

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa