Nicolas Bhell

Siirry alas

Nicolas Bhell

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 7/2/2009, 11:44

Nimi: Nicolas Bhell
Ikä: 19 vuotias
Skp: Mies
Rotu: ihminen
Luokka: Esmen hallitsijan poika ja perillinen
Asuinsija: Tällä hetkellä Vaire
Työ: Tällä hetkellä hoitaa Vairen ja Esmen suhteita

Lemmikit:
Hidir, hyvin tumma mustankimo ori, yksi esmen hovin ylpeyden aiheista, ketterä ja nopea hevonen. Kuitenkin häijy ja jopa pirullinen luonteeltaan.

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)

Luonne:
Nico vaikuttaa muille hyvin itsevarmalta, kylmältä jopa etäiseltä, ei tunnu pitävän juuri kenestäkään. Tosin osaa olla vaarallisen viehättäväkin, jos niin haluaa, miehen hypnoottinen katse on lumoava ja puhetavasta huomaa kyllä että herra on ylemistön kasvatti. Sinisilmä on suorastaan ylpeän oloinen, töykeäkin. Ei näytä tunteitaan, voisi jopa luulla vampyyriksi olemuksensa takia.

Ulkonäkö:
Nico omaa tummat hiukset ja syvän siniset silmät, kasvot ovat huomiota kiinnittävät, poskipäät korkeat ja huulet melkeimpä liiankin täyteläiset miehelle. Iho on kuulas, vartalo lihaksikas ja ketterän oloinen. Nico on myös pitkä. Miestä voisi luulla vampyyriksi, liikkuminen on oudon ilmavaa, katse on otteessaan pitävä ja jopa hypnottinen, tosin onhan esmeläisten hallitsijasukuun huhuttu sekoittuneen vampyyriverta milloin mitenkin.


Aseet:
Nico ei kanna juurikaan aseita, miekka on yksi, mies on kantanut miekkaa siitä asti kun on oppinut kävelemään. Lisäksi ketteräliikkeinen nuorukainen on yllättävän hyvä lähitaistelussa, voisi melkeimpä sanoa miehen vaarallisimman aseen olevan tämän oma keho, joka on vuosien mittaa treenattu sietämään kipua, eikä reflekseissäkään ole moittimisen varaa. Tämä onkin outo puoli aatelissukuisessa miehessä, tosin Esmeläisen hovin kasvatusperiaatteet eroavatkin hieman Vairelaisesta.


Menneisyys:
Sinisilmä ei juurikaan puhu menneisyydestään, taikka suvustaan, Nico kasvoi ja varttui Esmen seurapiireissä, äiti kuoli jo varhain jättäen jälkeensä liudan tyttäriä ja yhden ainoan perillisen Esmen hallitsijalle. Siksi mies saikin erityisen hyvän koulutuksen, ei vain taistelulajeissa, vaan nuorukainen osaa useita kieliä sekä muita sivistykseen sekä tietoon liittyviä oppeja.
Lopulta sinisilmä lähetettiin vaireen, jossa hoitamaan kotikaupunkinsa ja vairen huonontuneita välejä.

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa