Thomas Ethan Moéning

Siirry alas

Thomas Ethan Moéning

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 7/2/2009, 11:50Nimi: Thomas Ethan Moéning eli Tomy
Ikä: ruumiillisesti 26 vuotias
Skp: Mies
Rotu: vampyyri
Luokka: kuninkaan kätyri
Asuinsija: missä milloinkin
Työ: kuninkaan salamurhaaja

Lemmikit:
Hérea (hevonen) Tomyn ratsu, epämääräisen rotuinen sulavalinjainen ja hoikka olento. Pitkät jalat viestivät nopeudesta ja lihakset voimasta, luonteeltaan yhtä häijy ja röyhkeä kuin isäntänsäkkin. Rautias täysiveristä muistuttava tamma.

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)Luonne:

Tomy on kapinoistsija, mies ei ikinä sulautunut vartiotehtäviin joissa aluksi toimi. Röyhkeä ja ketään kunnioittamaton jääräpää. Tekee mitä lystää ja milloin lystää, tappohommat hoitaa kyllä ajallaan jos niikseen tulee, tosin saattaa joskus säästää jokusen Terenin vastustajan, sillä ei ole itsekkään mikään fani. Huikenteleva mies, itserakkauttakaan ei puutu ja tekee paikalla olostaan suuren numeron välillä.
Aina sanavalmis mies, ei ole tilannetta josta Tomy ei itseään osaisi ulos puhua, tai sellaista ei ole ainakaan vielä tullut vastaan.. Muutenkin Tomy on ilomielinen nuorukainen ja hänet saattaa usein havaita kapakoista ihmisten keskeltä, mutta voi sitä neitosta joka miehen mukaan erehtyy, tosin ei vaaleaverikkö seuralaistaan aina tapa. Ne harvat tapaukset eivät edes tiedä kenen kanssa ovat olleet tekemisissä.

Ulkonäkö:
Toisin kuin muut vampyyrit Tomy on vaalea hiuksinen, se tekeekin miehestä erityisen, moni ei tajua epäillä vaaleaverikköä vampyyriksi ennen kuin koskee kalman kylmäämää ihoa ja silloin on liian myöhäistä. Kalpeudesta huolimatta mies on komea ja puoleensvetävä, varmoinen olemuksineen. Vartalo on virtaviivainen, lihaksia on sopivasti siroteltu sinne tänne, mutta muuten mies on hoikka poika. Silmät ovat siniset, tosin muistuttavat melkein valkoisia, sinisyyden näkee ainoastaan pupillien reunoilta ja väri häipyy keskikohtaa lähestyessä, tämä tekeekin miehen silmistä pistävät ja kovin moni ei uskalla katsetta kohdata, muustakin syystä kuin mikä Tomy on.

Aseet:
Tomy ei kanna kummemmin aseita mukanaan, yksi miekka mieheltä löytyy, tosin se on erittäin korea ja huikenteleva haltioiden takoma miekka. Ei kovin painava, päässä komeilee hevosen pää ja kahvassa on monimutkaisia kirjailuja jotka tavallaan sulauttavat terän miekkaan.
Teräaseen käytössä Tomylla ei ole vaikeuksia, ei hän mikään virtuoosi ole, mutta pärjää helpohkosti miekkailussa keskiverto sotilaalle.


Menneisyys:
Tomy ei paljoa menneisyydestää enää nykypäivänä muista, kaduilta aikoinaan lähtöisin hän tietää olevansa ja muistikuvat vaaleasta äidistä ovat heikot, viimeinen muistikuvat hänestä ovat murheelliset hautajaiset syntiseen maahan.
Vampyyriksi mies myös muistaa tulleensa vahingon kautta, kuninkaan palvelukseen hänen oli pakko liittyä, vaikkei sitä halunnukkaan. Kapinoitsija toimi aluksi vartijana, mutta rikottuaan sääntöjä kerran liian monesti kuningas punnitsi pitkään miehen arvoa joukoissa. Kuitenkin sulavasanainen Tomy vikitteli itselleen salamurhaajan pestin ja miehen poistuttua hovista Teren oli myös tyytyväinen näennäiseen rauhaan. Kuningas onkin sulkenut silmänsä mielihyvin Tomyn edesottamuksilta, mies onkin niitä vampyyreja jotka uhmaavat asetettuja rajoja ja käskyjä melkeimpä työkseen.

Suhteet:
Puoliso: Henkilö A
Ihastus: Henkilö B

Tavattuja:
- Henkilö C
- Henkilö D
- Henkilä E

Ystävät:
- Henkilö F
- Henkilö G
- Henkilö H

Vihamiehet:
- Henkilö I
- Henkilö J
- Henkilö K

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa