Elanessë Dorthonion 'Elsë'

Siirry alas

Elanessë Dorthonion 'Elsë'

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 7/2/2009, 11:52

Lie awake in bed at night
And think about your life
Do you want to be different?

Try to let go of the truth
The battles of your youth
'Cause this is just a game


Nimi: Elanessë Dorthonion eli Elsë
Ikä: Henkisesti ja ruumiillisesti 22 vuotias
Skp: Nainen
Rotu: Puolihaltija
Luokka: Varas
Asuinsija: kujat
Työ: ei ole

Lemmikit:
Finrod (rotta) naisen ainoa juttukaveri useinmiten, kulkee Elsën taskussa, saattaa välillä tytön pyynnöstä varastella rahaa tai muita pikku esineitä.

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)
Laulu: 30 seconds to Mars - A beautiful lie


It's a beautiful lie
It's a perfect denial
Such a beautiful lie to believe in
So beautiful, beautiful
That makes meLuonne:

Elsë on ylpeä ja itsevarma, etsii itselleen hyötyä kaikista tilanteissa. Ei mikään tyhmä ole, vaikkei ikinä töitä saanutkaan, ei vain ole ikinä kunnioittanut ketään tarpeeksi tehdäkseen kellekkään mitään. On kiinnostunut vain selviämisestä, voi jopa suostua satunnaisen ohikulkijan pedin lämmikkeeksi jos tarvii yösijan tai rahaa. Voi tuntua sydämmettömältä useimmille jotka häntä vaivautuvat puhuttelemaan, mutta ei sitä ole, Elsë ei vain ole kiinnostunut hankkimaan maan kattavaa ystävä laumaa. Nainen ei edes kerro todellista nimeänsäkään kuin vain harvoille.

It's time to forget about the past
To wash away what happened last
Hide behind an empty face
Don't have too much to say
'Cause this is just a game


Ulkonäkö:
Tälläistä varasta voisi luulla luihun oloiseksi ja näköiseksi, mutta toisin kuitenkin on. Elsën ulkomuotoa voisi kuvata enemmän sanalla aristokraattinen, naisella on pitkä kaula ja kauniit herkät kasvot. Silmät ovat suuren ja väriltään pistävän jään siniset. Ryhti on tavallisesti hyvä, vartalo on myös selväpiirteinen, Elsë on laiha ja ketterän oloinen. Jalat ovat pitkät, eikä naiselta puutu tarvittavia naisellisia muotojakaan. n. 175 cm pitkä, iho on oliivin ruskea ja hiukset ovat tumman ruskeat. Elsë pukeutuu yleensä kuluneisiin housuihin ja paitaan, lisäksi naisella on melkein aina päällään suuri takki jossa on useita taskuja. Kasvonsa hän peittää joko koinsyömällä lätsällä tai hupulla. Kaivatessaan rikasta hyväntekijää Elsën voi kuitenkin niinä harvoina hetkinä nähdä pukeutuvan mekkoon, punaiseen tai vihertävään. Ikinä ei kuitenkaan tiedetä mistä nainen asunsa kaivaa.

Aseet:
Kunnon varkaan tavoin Elsëllä on puukko, mutta lisäksi naisella on hänen perimänsä miekka, näitä aseita hän käyttääkin taitavasti tosin kukaan ei tiedä missä tummaverikkö on oppinut taistelemaan. Kaduilla moni tuntee Elsën jo tarpeeksi hyvin ja nainen saa olla rauhassa ahdistelijoilta, sillä heitä kohtaan sinisilmä ei pelkää käyttää miekkaansa.

Miekka itse on kaunis haltioiden takoma, japanilaista tachia muistuttava, hyvin yksinkertainen luomus. Kullasta alunperin tehty pää, joka on kuitenkin myöhemmin päälystetty hopealla. Terässä ovat hyvin yksinkertaiset sanat "Elä elämäsi, muista kuolemasi" haltiakielellä.

Menneisyys:
Elsë ei syntynyt kaduilla, vastoin yleistä luuloa, hänen haltia-äitinsä, Elensar, kuului aikoinaan hovissakin tunnettuun ikivanhaan sukuun. Isästä Elesar ei ikinä puhunut, ainoa varma asia mikä tiedettiin oli miehen rotu, ihminen. Monet huhut väittivät miehen olleen korkeassakin asemassa aikoinaan, mutta Elsën äiti ei ikinä paljastanut hänen nimeään ja vei tiedon hautaansa. Elensar itse oli vedenhaltija ja tunsi monia loitsuja, jotkut olivat hyvin voimakkaitakin.

Elsë sai äidiltään kattavan koulutuksen, Elensar oli vahva nainen ja aikoi tehdä samallaisen tyttärestään, monet puhuivat naisen kouluttavan tyttärensä kostamaan. Elsën äiti oli itse oppinut taistelulajeja lapsuudessaan hovissa ja opetti ne edelleen tyttärelleen, myös muutaman loitsun nainen ehti opettaa Elsëlle, vaikkei nainen niitä paljoa käytäkkään. Elensar kuoli tytön ollessa 12-vuotias, murhattiin, vasta jäätyään yksin Elsë tajusi että hänen isovanhempansa eivät olleet jättäneet tyttärelleen tai äpärälapselle yhtään suvun rahoja, hänen äitinsä oli elättänyt perheensä monin tavoin. Ainoa asia jonka Elsë sai oli suvussa kauan kiertänyt miekka.

Ei tytön olisi tarvinnut tietenkään kadulle jäädä, moni hänen äitinsä ystävistä olivat valmiit ottamaan tytön palvelusväkeensä. Ainoa johon tumma nainen luottaa ja kenen luo säilöi äitinsä tavarat on hänen isosetänsä Aegnor, mies on ainoa sukulainen jonka kanssa nainen on yhteydessä ja rankkoina talvina Elsë voi pahimman yli viipyä hänen luonaan. Aegnor toivoisi Elsën jäävän lopullisesti luokseen. Nainen on kuitenkin valinnut elintapansa. Hänen menneisyydestään ei kovin moni tiedä.

Everyone who's lookin' at me
I'm running around in circles, baby
A quiet desperation's building higher
I've got to remember this is just a game


Suhteet:
Puoliso: Henkilö A
Ihastus: Henkilö B

Perhe:
- äiti Elensar (kuollu)

Tavattuja:
- Henkilö C
- Henkilö D
- Henkilä E

Ystävät:
- Henkilö F
- Henkilö G
- Henkilö H

Vihamiehet:
- Henkilö I
- Henkilö J
- Henkilö K

So beautiful, beautiful, it's a beautiful lie

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa