Orodreth Círdan Tasardur "Cirdan"

Vaire :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Orodreth Círdan Tasardur "Cirdan"

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 7/2/2009, 11:53

Once a your boy he set out
Upon the road to fame and fortune
Full of hope for all looks bright in daylight
But the young boy he must learn
That the road is twisted and turned
And dangerous to travel after midnight

Born out of the fire
One night out in the wild
When the dawn broke free
I seemed only a helpless child


Nimi: Orodreth Círdan Tasardur eli Cirdan
Ikä: n. 100 vuotta, henkisesti ja ruumiillisesti 20 vuotias
Skp: Mies
Rotu: Puoliksi metsänhaltija ja puoliksi ilmanhaltija, muistuttaa enemmän metsäläistä.
Luokka: Vaeltaja
Asuinsija: Vaihtelee (= vaeltaja)
Työ: ei ole, tekee hanttihommia

Lemmikit:
Isilrá (hevonen) on yksi Cirdanin rakkaimmista ystävistä, poika pitää hyvän huolen hevosestaan ja ori onkin pojalle erittäin lojaali, on valmis antamaan henkensä nuoren omistajansa vuoksi. Yön musta täysiverinen on vaikuttava näky, voimakas ja solakka hevonen, ei anna kenenkään muun kuin Cirdanin nousta selkäänsä, ellei poika pyydä toisin.
Carnesîr (susi) on Cirdanille kuin koira, toimittaa pojan viestejä ja seuraa häntä muutenkin varjon tavoin. Cirdanin äidin taian takia poika voi halutessaan nähdä saman mitä susikin. Liikkuu aina vapaana, mutta ei lähde ikinä pojan viereltä ellei tämä lähetä sitä viemään viestiä tai tarkkailemaan jotain.

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)
Laulu: Wuthering heights: Land of olden glory

When from the dying embers
A sapling seemed to grow
O, could it be it showed to me
The way to goLuonne:

Cirdan on suhteellisen rauhallinen, mutta samalla myös tempperamenttinen mies. Muistuttaa enemmän metsänhaltijaa luonteeltaan, mutta ilmanhaltijan puolelta tulee myös hieman ailahtelevuutta. Epäilee jokaista uutta tuttavaa taustansa takia, eikä ystävysty kovin helpolla vaikka ystävällinen lähes kaikille onkin. Pitää siskostaan erityisesti huolta ja on tämän suhteen äärimmäisen tarkka.
Flirttailee paljon, mutta parilleen poika on uskollinen. Naisten suhteen on muutenkin aika nirso välillä, on oikestaan toivoton romantikko joka on tajunnut että romantiikka on toivotonta. Cirdan vihaa pettämistä, pojan luottamus on vaikea saavuttaa mutta kerran sen petettyään sen takaisin saamisen mahdollisuutta ei ole. Ainakaan kovin hyviä, jokunen poikkeus voi löytyä.
Tulistuu helposti, mutta taistellessa on rauhallinen ja laskelmoiva. Ei etsi taisteluja, mutta ei myöskään hylkää haastetta. Osaa hieman taikoa, mutta on omimmillaan hevosen selässä, metsässä tai taistelussa.

Stumbling onto shaky ground
Not knowing what was to be found
Set sails for the future
Or dwel in the realms long lost

A neverending battle
Where the dark outshines the bold
A mounting cost of dreamers lost
And growing old


Ulkonäkö:
Korpin mustat hiukset, suden harmaat silmä, joissa hitunen neilikan sineä. Katse on vangitseva monille ja pojalle voi olla vaikea valehdella. Ruumiiltaan Cirdan on notkea, lihaksikas mutta vikkelä. Virtaviivainen ja vaikutelma on hämäävä. Poika on vahvempi mitä päältäpäin voisi luulla, sillä ei ole pumpattu täyteen lihaksia. Refleksit hyviä, kuten näkö ja kuulokin, kaikki kovan harjoittelun tuloksena.

Aseet:
Omistaa miekan, jota kutsuu Mithdíriksi, ase on suunniteltu viiltoihin, japanilaisen katanan tavoin. Miekan kahva on yksinkertainen, musta jossa lukee helppo loitsu hopein kirjaimin, mutta Cirdan ei ole täysin varma mitä loitsu tekee.
Mithdírin lisäksi pojalla on pieni metsästäjän puukko vyöllää, jota poika käyttää kaikkeen muuhun, toinen puukko Cirdanilla on saappaissaan hätätilanteiden varalle.

Lisäksi Cirdanilla on halussaan isänsä hunnijousimainen selässä käytettävä jousi, mies käyttää asetta vain taistellessaan tai metsästäessään hevosen selästä, muuten kaunis tummasta eebenpuusta tehty jousi kulkee pojan mukana selässä roikkuen. Jouselle poika on antanut isänsä nimen Finwë.

Yet ever striding onwards
The quest will never rest
A hunter in the dark
And you will never catch me again

I'm growing stronger now
With every wound I get somehow
You can't take nothing from me


Menneisyys:
Metsänhaltijan ja ilmanhaltijan lapsi, vanhemmat rakastuivat toisiinsa Cirdanin isän, Finwën, ollessa komennuksella Vairen ulkopuolella.

Lasten isä Finwë toimi kuninkaan armeijan yhtenä päälikkönä, mies opetti pojalleen taistelulajeja pienestä pitäen, äidiltä taas poika oppi kaikkea hyödyllistä luonnosta ja muutaman taian, mutta oli aina enemmän isänsä seurassa.

Lasten äiti Anaranë Faelivrin, Fae, oli luonnonlapsi, ilmanhaltija jonka vanhemmat olivat olleet iloisia ainoasta lapsestaan. Oppi omilta vanhemmiltaan paljon parantamisesta ja taioista. Vanhemmat olivat pienen kylän parantajia ja äiti piti hallussaan sukunsa loitsukirjaa. Mentyään naimisiin Fae joutui muuttamaan osaksi kaupunkiin, tosin muurien sisälle, jossa naisen käytöstä ei katsottu hyvällä eikä hänen miehensä, Finwën, sukulaiset eivät ikinä hyväksyneet liittoa. Finwën sukulaiset olivat kiihkoilijoita jotka eivät hyväksyneet sekoituksia ja pitivät parin lapsia sekaverisinä ja paria itseään puhtaan haltijaveren likaajina.

Pian Finwë ajettiin pois virastaan armeijasta ja vain parhaimmat ystävät jäivät tukemaan häntä ja hänen perhettään jotka pakenivat kaupungista pois vihan ilmapiiristä. Hieman myöhemmin joku lähipiiristä petti parin kiihkoilijoille ja lopulta Cirdanin ollessa 9-vuotias ja Anien vasta 7-vuotias perheen talo poltettiin maan tasalle, luultiin että koko sekaverinen perhe olisi kuollut. Lapset kuitenkin selvisivät koska Fae piilotti heidät keskellä yötä heidän talonsa ulkopuoliseen metsään ja pyysi Cirdania huolehtimaan siskostaan ja palasi sitten miehensä tueksi, luvaten palata noutamaan lapset vaaran mentyä ohi.
Mutta Fae ei ikinä tullut takaisin, hänet ja Finwë hakattiin pahoin ja jätettiin palavaan taloon käristymään kuoliaaksi, katsomaan hiipinyt Cirdan näki kaiken, muttei ikinä kertonut vanhempien todellista kohtaloa sisarelleen. Lapsilla oli mukanaan vain perheen loitsukirja, vanha hevonen ja Finwën Cirdanille antamat aseet, joita mies vieläkin kantaa mukanaan.

Left the land of olden glory
Journeyed through the night
Leave a light for me my friend
And I will come inside

Life is a road that is twisted and turned
Children of the sun grow up and get burned
We should treasure our past but still travel light
And beware on who's doors we knock in the night
I know I have friends, I am never alone
But I'm a wanderer, the road is my home


Suhteet:
Puoliso: Henkilö A
Rakas: Anuen

Perhe:
- isä Finwë (kuollut)
- äiti Fae (kuollut)
- Sisar Ainie

Tavattuja:
- Henkilö C
- Henkilö D
- Henkilä E

Ystävät:
- Henkilö F
- Henkilö G
- Henkilö H

Vihamiehet:
- Henkilö I
- Henkilö J
- Henkilö K


And in the light of the moon
You may hear me singing

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Vaire :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa