Eámanë Ánië Tasardur "Anie"

Vaire :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Eámanë Ánië Tasardur "Anie"

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 7/2/2009, 11:54Kaipuun niin polttavan taas syömmeeni sain.
Mä turhaan kai odotan sua haaveissain.
Nyt kuulen kuin viereltäin kuiskauksen tuon.
Vain tuuli ja erämaa mun seurassain on.


Nimi: Eámanë ÁniëTasardur eli Anie
Ikä: n. 100 vuotta, henkisesti ja ruumiillisesti 18 vuotias
Skp: Nainen
Rotu: Puoliksi metsänhaltija ja puoliksi ilmanhaltija, muistuttaa enemmän ilmanhaltijaa.
Luokka: Vaeltaja
Asuinsija: Vaihtelee (= vaeltaja)
Työ: ei ole, tarjoilee rahan puutteessa

Lemmikit:
Nindë (hevonen) Anien rakkain seuralainen veljen jälkeen, kaksikolla tuntuu olevan yhteinen mieli. Täysiverinen tamma on yksi nopeimpia valtakunnassa, se seuraa tyttöä mihin vain ja toimii tämän tukena vaikeissakin tilanteissa.
Fëawen (kotka) Cirdan ei pidä tästä sisarensa lemmikistä, seuraa Anieta kuin varjo, vastoin kaikkea ajatusta lintu on valkoinen ja jos kotkan havaitsee on Aniekin varmasti lähistöllä. Kuljettaa välillä tytön viestejä tai tarkistaa reitin edellä päin. Pystyy kommunikoimaan tytön kanssa telepaattisesti kuvien avulla, kyseessä on Anien oma taika jonka tyttö löysi loitsukirjastaan.

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)
Laulu: Agents & Jorma Kääriäinen: Tuuli ja erämaa


Sä unhoittaa mielestäs kai et häntä voi.
Mä käänny, vaan ääni tuo on aineeton.Luonne:

Anie on iloinen ja positiivinen haltija, ailahteleva, innostuu helposti ja tarttuu tuumasta toimeen. Muisti on pettämätön ja tyttö muistaa paljon loitsuja. Muistuttaa ilmanhaltijaa monella tapaa, mutta metsäläinen veri tuo tytölle myös jonkin verran pysyvyyttä ja vakautta. Rakastaa ratsastamista ja vapautta, ihastuu helposti mutta rakastuessaan on lojaali.
Vieraille tyttö on yleensä avoin ja puhelias, toisin kuin veljensä. Ei mielellään kuuntele veljeään, mutta tietää hyvin että mies haluaa vai hänen parastaan. Rakastaa seikkailuja ja mitä tahansa arjesta poikkeavaa, toivoton romantikko. Soittaa huilua, voi vaikuttaa somalta ja viehkeältä, mutta sisua löytyy ja taistelee kuin villikissa jos niikseen tulee. Taitaa parantamisen erittäin hyvin.

Ulkonäkö:
Vaaleat enkelimäiset hiukset, jotka ulottuvat hieman kihartuneena tytön alaselkään. Suuret violetin harmahtavat silmät ja kaunis sopusuhtainen vartalo. Myös ulkoisesti enkelimäinen, kaunis kuulas iho, täyteläiset huulet, naiselliset muodot, mutta vain päälle päin. Lihaksikas ja notkea, pystyy puolustautumaan isompiaankin vastaan. Todella hyvä kehonhallinta ja tasapaino.

Aseet:
Kantaa mukanaan tummasta tammesta ja hopeasta tehtyä keppia, kutsuu asettaan Oronráksi ja käyttää sitä erittäin taidokkaasti. Ei kuitenkaan paljasta taitojaan kuin uhatuksi tullessaan, silloin tyttöä on hankala voittaa ketteryydessä ja kehonhallinnassa. Oppi käyttämään asettaan isänsä opastuksella, mutta kehitti kykyjään matkoillaan.

Lisäksi Aniella on halussaan isältään saama jousi, jota käytää keppiäkin paremmin. Pitkä eebenpuusta tehty jousi, jonka päät taipuvat hieman ampujasta ulos päin on lumouksen alla ja vain Anie voi jännittää jousen. Lumous on tytön äidin tekosia ja se on niin voimakas ettei ole haalistunut tai heikentynyt vuosien mittaan. Jousi on Anielle erittäin tärkeä sillä se on loitsukirjan kanssa ainoa muisto hänen vanhemmistaan. Tyttö kutsuu asetta Fëfalasikseksi. Jousen ja kepin lisäksi vaaleaveriköllä on mukanaan aina pieni linkkuveitsen tapainen puukko, jolla hän pystyy nylkemään saaliin, katkaista narun tms. pieniä asioita.

Aniella on myös mukanaan perheessä kulkenut loitsukirja, jossa on lukuisia loitsuja koottuna. Tyttö käyttää yleensä harvoja hyödyllisiä pikku loitsuja sekä suojaavia loitsuja, suuremmat loitsut vaaleaverikkö etsii kirjasta. Mutta tietolähteestään hän ei sano sanakaan, eikä kukaan muu kuin Cirdan tiedä siitä.

Sun vertaises mä en kai ollut milloinkaan.
Pois lähdit jättäen mun oottamaan.
Kai anteeksi antanet, jos taas kohdataan.
Kai luokseni palanet, oon sun ainiaan.
Kai kuulet, tuo ääni on lakkaamaton.

Menneisyys:
Metsänhaltijan ja ilmanhaltijan lapsi, vanhemmat rakastuivat toisiinsa Anien isän, Finwën, ollessa komennuksella Vairen ulkopuolella.

Lasten isä Finwë toimi kuninkaan armeijan yhtenä päälikkönä, mies opetti tyttärensä ampumaan jousella sekä käyttämään keppiä aseenaan. Äiti taas opetti tytön ratsastamaan, ymmärtämään eläimiä, parantamaan ja loitsimaan. Lisäksi Fae kertoi tyttärelleen paljon ilmanhaltijoista ja heidän kyvyistään.

Lasten äiti Anaranë Faelivrin, Fae, oli luonnonlapsi, ilmanhaltija jonka vanhemmat olivat olleet iloisia ainoasta lapsestaan. Oppi omilta vanhemmiltaan paljon parantamisesta ja taioista. Vanhemmat olivat pienen kylän parantajia ja äiti piti hallussaan sukunsa loitsukirjaa. Mentyään naimisiin Fae joutui muuttamaan osaksi kaupunkiin, tosin muurien sisälle, jossa naisen käytöstä ei katsottu hyvällä eikä hänen miehensä, Finwën, sukulaiset eivät ikinä hyväksyneet liittoa. Finwën sukulaiset olivat kiihkoilijoita jotka eivät hyväksyneet sekoituksia ja pitivät parin lapsia sekaverisinä ja paria itseään puhtaan haltijaveren likaajina.

Pian Finwë ajettiin pois virastaan armeijasta ja vain parhaimmat ystävät jäivät tukemaan häntä ja hänen perhettään jotka pakenivat kaupungista pois vihan ilmapiiristä. Hieman myöhemmin joku lähipiiristä petti parin kiihkoilijoille ja lopulta Cirdanin ollessa 9-vuotias ja Anien vasta 7-vuotias perheen talo poltettiin maan tasalle, luultiin että koko sekaverinen perhe olisi kuollut. Lapset kuitenkin selvisivät koska Fae piilotti heidät keskellä yötä heidän talonsa ulkopuoliseen metsään ja pyysi Cirdania huolehtimaan siskostaan ja palasi sitten miehensä tueksi, luvaten palata noutamaan lapset vaaran mentyä ohi.
Mutta Fae ei ikinä tullut takaisin, hänet ja Finwë hakattiin pahoin ja jätettiin palavaan taloon käristymään kuoliaaksi, katsomaan hiipinyt Cirdan näki kaiken, muttei ikinä kertonut vanhempien todellista kohtaloa sisarelleen. Lapsilla oli mukanaan vain perheen loitsukirja, vanha hevonen ja Finwën Cirdanille antamat aseet, joita mies vieläkin kantaa mukanaan.

Kai anteeksi antanet, jos taas kohdataan.
Kai luokseni palanet, sun oon ainiaan.
Kai kuulet, tuo ääni on lakkaamaton.


Suhteet:
Puoliso: Henkilö A
Ihastus: Henkilö B

Perhe:
- isä Finwë (kuollut)
- äiti Fae (kuollut)
- Veli Cirden

Tavattuja:
- Henkilö C
- Henkilö D
- Henkilä E

Ystävät:
- Henkilö F
- Henkilö G
- Henkilö H

Vihamiehet:
- Henkilö I
- Henkilö J
- Henkilö K


Vain tuuli ja erämaa mun seurassain on.

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Vaire :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa