Melissa Bhell

Siirry alas

Melissa Bhell

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 7/2/2009, 12:52Nimi: Melissa Bhell
Kutsumanimi: Mel
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen
Luokka: Kuninkaallinen
Ikä: ??
Asuu: Vairéssa, kuninkaan linnassa. (tällä hetkellä)
Lemmikit: Ruunikko täysiveriori Chakir.
Pelaaja: nica (pirullinen05@netti.fi)

Luonne ja menneisyys: Melissa on kaikin puolin melko erilainen kuin isänsä Teren. Tyttö on sosiaalinen ja reipas, sekä yleensä myös melko puhelias. Mel pitää seikkailuista sekä tytöllä pitää koko ajan olla jotain tekemistä. Mel tuppaa kyllästymään samaan asiaan helposti ja voi tuntua, että Mel on koko ajan tekemässä jotain uutta ja erilaista.
Uhkarohkeuttakin löytyy ja Melissa on yllättävän utelias. Mel haluaa tietää kaiken kaikesta, kaikilta ja aina. Hän ei halua missata mitään.

Melissa on siis kuningas Terenin ainoa tytär ja sen mukaan myös hellitelty. Tyttö omistaa seudun hienoimman hevosen ja saa myös kaiken mitä pyytää. Tyttö osaa ratsastaa todella hyvin, Meliltä onnistuu myös miekkailu, jousiammunta sekä muut lajit mitä tyttö on opetellut linnassa.
Pienestä pitäen Mel on joutunut käymään koulua kotiopettajan kanssa. Mel vihaa opiskelua yli kaiken, mutta Teren on väen vängällä pakottanut Melin opiskelemaan, onhan hän sentään kuninkaallista verta.
Itse Mel ei kuitenkaan välitä koko kuninkaallis ajatuksesta, se ei vain tunnu sykäyttävän. Juhlat ovat Melissalle täyttä tuskaa, hän välttelee niitä mielellään.

Linnassa Melissan ystäviä ovat Christian, Mabel ja Jack. Neito viettää mielellään aikaansa heidän seurassaan, mutta ollessaan nyt naimisissa Esmen prinssin kanssa täytyy neidon jakaa huomiotaan tällekkin..

Ulkonäkö ja aseet: Melissa on ulkonäöltään kaunis ja solakka. Tyttö on 167,5cm pituinen ja hyvin siro. Linnassa nautittavat ylenpalttiset herkut eivät ole vaikuttaneet Meliin mitenkään, sillä tyttö pitää hyvää huolta linjoistaan.
Melillä on pitkät, suorat mustat hiukset joita tyttö pitää silloin tällöin auki ja silloin tällöin kiinni. Joskus hovissa työskentelevä palvelusväki saattaa silloin tällöin laittaa Melin hiukset hienosti ja Mel tykkää silloin tällöin olla hienon näköinen.
Melissa pitää ylllään yleensä mekkoja jotka eivät ole mistään halvimmasta päästä. Yleensä asusteiden väri on tummaa, kuten tummanvihreä, tummanpunainen, aniliininpunainen, musta, ruskea, tummanvioletti, tummansininen, mutta Melin yllä saattaa hyvinkin nähdä myös beessin tai valkoisen taikka vaaleamman sävyisen mekon.

Melissalla ei ole omanaan minkään näköisiä aseita. Neito käyttää linnan varastoista löytyviä aseita ja joskus Jack on lainannut hänelle toista miekkaansa. Tytöllä on aikessa pyytää isältään omaa miekkaa sekä jousta, mutta kiireiltään ei Mel ole kerennyt ajattelemaan asiaa.

Chakir: Melin hevonen Chakir on siis ruunikko englantilainen täysiveriori. Sillä on jokaisessa jalassa pitkä sukka ja päässä on iso läsi.
Chakir on 5 vuotias ja lupaava ori. Se on varmasti kuningas Terenin valtakunnan kallein hevonen.
Chakir on luonteeltaan tulinen ja arvaamaton. Se ei kuitenkaan ole vihainen, eikä se ole vaarallinen kuin niille, jotka eivät tiedä orin todellista luontoa. Mel on tutustunut Chakiriin hyvin ja Chakir pitää Melistä.

Suhteet:
Christian - Yksi Melissan 'ihastuksista' joka ei päästänyt ikinä tyttöä sille etäisyydelle, että hän olisi voinut antaa tälle suukkoa edes poskelle. Melissan ystävä, luotettava ja rauhallinen.

Jack - Melissan ystävä, joka alkoi käyttäytyä kummasti, kun kuuli prinsessan joutuvan naimisiin. Epäluotettava, mutta mukavaa seuraa.

Anuen - Nainen josta Melissa ei pidä.

Cirdan - Taas toinen henkilö, jota Melissa olisi mielellään havitellut itselleen. Vaikkakin tulokset olivat erittäin huonot.

Nicolas - Melissa on pakkoavioliiton kautta naimisissa nuorukaiseen, joka on Esmen kruununprinssi. Melissa pitää miehestä, mutta ei osaa myöntää sitä itselleen saatika sitten kohteelle.

Mabel - Melissan serkku, luotettava, ystävällinen, mukava ja kaikkea muutakin. Melissan paras ystävä.

Pelit:
näitähän löytyypi..
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa