Pelialueet

Siirry alas

Pelialueet

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 7/2/2009, 08:22

Varmaan jokaisesta pelaajasta olisi mukava tietää vähän tämän pelin alueista. Olemme siis koonnut tänne pienen esittelyn jokaisesta paikasta ja yleisen käsitteen koko alueesta. Kartta tulee, kunhan saamme sellaisen aikaan.

Vairén kaupunki
Terenin linna ja linnan tilukset
Synkkä linna kuningas Aaronin kuoltua, vaikka Teren käyttääkin paljon kultaa linnan ehostustyöhön ja oman etunsa korottamiseen.
Linnan ulko-ovilta alkaa pitkä käytävä joka vie suoraan linnan isoinpaan ja hienoimpaan saliin. Salissa pidetään juhlia, ritariksi lyömis-seremonioita ja muita kuninkaan tempauksia. Juhlavieraat saavat hämmästellä suuren salin komeutta.
Saliin vievältä käytävältä lähtee erinäisiä ovia vasemmalle ja oikealle. Jotkut ovet vievät portaikkoon joka sijaitsee salista katsottuna vasemmalla eli lännessä. Portaikosta pääsee siis länsisiiven huoneisiin, joihin lukeutuu kirjasto, vierashuoneet, muutama käyttämätön tornihuone ja tornien ullakot. Lukemattomat muutkin huoneet ja salahuoneet luetaan kuuluvan länsisiipeen.
Kun pitkältä käytävältä lähdetään oikeasta ovesta sisälle tullaan isoon aulaan. Aulasta johtaa ovia ja portaikkoja mm. itäsiipeen, keittiöön, pohjoistorneihin ja eteläsiipeen.
Itäsiipi on kuninkaan yksityistä aluetta, sinne pääsee hyvin harvoin kukaan muu kuin hovimestari siivoojineen sekä kuninkaan salaiset kätyrit. Heille on tietenkin oma salainen kulkuväylänsä, jotta kukaan ei näe heidän saapuvan kuninkaan juttusille.
Keittiöön ja keittiön vieressä sijaitsevaan ruokasaliin pääsee kun menee linnan toiseen kerrokseen aulan päässä olevista vaaleista puuportaikoista.
Pohjoistorneihin pääsee tummista kierreportaista, mutta pohjoistornit eivät tällä hetkellä ole käytössä.
Eteläsiipi on vieraiden vapaa-ajan viettopaikka. Siellä on ylevät oleskeluhuoneet, kylpyhuoneet, muutama makuuhuone, kokoustilat ja muuta tarvittavaa.
Eteläsiivessä sijaitsevat myös hoviväen hengähdyshuoneet sekä ritareille tarkoitettu huone sekä kuninkaan tyttären Melissan ja tämän serkun Mabelin huoneet.
Kun palataan vielä aulaan ja katsotaan pohjoistorneihin vievien portaikkojen taakse voimme nähdä tumman oven. Tuo ovi vie linnan kellareihin ja tyrmiin. Pitkät maanalle vievät kiviportaat ovat liukkaat ja niissä saa olla varuillaan. Alhaalle päästyään saavutaan pieneen aulaan josta lähtee ovet tyrmiin ja kellariin.

Muurien sisäpuolelle mahtuu muutakin kuin Terenin linna. Porteista sisään tullessa pääsee tälle isommalle kulkuväylälle joka jatkuu linnan oville asti.
Tieltä kääntyy tienhaarat varakkaampien ja kuninkaanläheisimpien asuinalueille sekä kuninkaan talleille.
Tallit ovat hyvin hoidettuja kuten niissä asuvat hevosetkin.
Linnan ympäristössä pyörii jatkuvasti vartoita, ja luvaton alueella oleskelu on rangaistava teko.

Pääkatu
Pääkatu alkaa Terenin linnan porteilta ja loppuu Vairèn pääaukiolle. Katu kulkee suoraan mutkittelematta, mutta siitä risteileviä pieniä kujia ja pikkuteitä riittää yllinkyllin. Kujilla on puoteja ja pikkukapakoita.
Pääkadun varressa sijaitsee myös isompi majatalo Aros.

Pääaukio
Pääaukiolle johtaa suora pääkatu Terenin linnasta. Aukiolla järjestetään niin kulkueet, juhlat, markkinat kuin hirttäjäisetkin. Alue on myös suosittu kauppapaikka muinakin aikoina. Aukiota reunustavat useat kaupat ja liikkeet. Sieltä löytyy myös apteekki ja muita kauppoja, sekä puoteja. Aukion ympärillä olevat liikkeet ovat varakkaampien omistajien, sillä paikat ovat kalliita, mutta niin ovat myös kauppojen hinnatkin.

Kun pääaukion läpi kuljetaan päästään tielle joka vie pois kaupungista. Tätä tietä pitkin pääsee Darienin kaupunkiin, mutta sinne on nopeimmallakin ratsulla 3 päivän matka.
Jossain vaiheessa tämä tie haarautuu ja siitä pääsee mm. järvelle sekä aarniometsiin..

Asuinalueet
Vairén asukkaiden talot ja mökit sijaitsevat tällä loistottomalla alueella. Kuninkaan linnan loisto ei yllä portteja pidemmälle ja kuten kaupungista voi huomata, moni kaupunkilainen elää huonoissa oloissa. Asuinalueen kadut ovat kapeita ja taloja on vierivieressä. Hyvin harvassa talossa on pihaa, puhumattakaan kunnon pihasta.
Talot eivät ole isoja ja usein ne ovat kaksikerroksisia. Isommilla perheillä saattaa olla käytössään kaksi viereistä taloa.
Asuinalue ei ole rajattu mistään päin, sillä sinne tulee uusia taloja kokoajan.

Kun asuinalueelta lähdetään poispäin kaupungista päästään lähtemään kohti Hyelan vuoristoa ja Kuollutta suota sekä Kuolleen suon takana sijaitsee paljon puhuttu Carnoksen vuori.


Aros
Aroksen tunnistaa majatalon ulkopuolella roikkuvasta kyltistä missä on paikan nimen lisäksi haalistunut kuva kruunusta.
Kun astuu sisään majatalon ovesta saa ensimmäiseksi nähdä alakerran vastaanottoaulan ja aulasta lähtevät portaat yläkertaan sekä vastaanottotiskin vieressä olevan ison oven joka vielä Aroksen kapakkaan.
Loisto paikka illanviettoon jos ei saisi olla varuillaan kuninkaan kätyreitä. Yksikin väärä sana ja saa pikakyydityksen linnan kolkkoihin tyrmiin. Aroksen kapakasta löytyy myös majoitustiloja, eli Aros toimii majatalona. Huoneet ovat pieniä, mutta viihtyisiä sekä siistejä.Darien
Asuinalueet
Darienin asuinalueet eivät ole sen paremmassa kunnossa kuin Vairéssakaan. Täällä ei kuitenkaan tarvitse pelätä jokailtaisia ratsioita. Hämärän laskeutuessa voit hyvinkin kulkea kaduilla, mutta pidäthän silti varasi?

Puistoaukea
Kuolleet lehdet leijailevat tuulenmukana kivetyksellä. Murentunut patsas seisoo yksinäisenä keskellä puistoa ja kellertävä nurmikko on kuolleen näköinen sen ympärillä. Puistossa on muutama vanha ja rapistunut penkki, mutta yleensä puistossa ei paljoa oleskella. Sitä vältellään ja syystäkin. Darienin keskustalla on hirveä menneisyys ja sen tuntevat vain vanhat kulkijat.

Majatalo Derren
Darienin majatalosta löytyy yöpaikka kaikille halukkaille. Vierailijat joutuvat kuitenkin pettymään jos toivoivat liikaa, sillä huoneet ovat pieniä, kolkkoja ja epäsiistejä. Majatalon alakerrassa on kapakka. Siellä on milloin mikäkin tappelu, vanhus kertomassa tarinoita, naiset tanssimassa tai varas ryöstämässä majataloa.

Kauppatori
Darienin kauppatori on vilkasta aluetta. Jo aamun sarastuksesta voit kuulla kaupunkilaisten tinkimistä ja myyjien mainontaa ja se jatkuu pitkälle iltaan. Varothan taskuvarkaita, sillä niitä tällä alueella totisesti liikkuu.


Esmen kaupunki
Kuninkaan linna
Esmen linna on aivan päinvastaisuus Vairen linnalle. Tämä on hyvin hoidettu ja korean näköinen. Vuosisadat eivät näytä kuluttaneen linnaa kovinkaan paljon, mutta tämä johtuu siitä, että Esmen kuningasperhe on palkannut vain parhaimmat ihmiset ja vampyyrit hoitamaan linnansa ulkomuotoa. Esmen kuninkaan linna on hyvä linnoitus, jota peittää tiiviiksi ja kestäväksi tehty kivimuuri. Sodan syttyessä Esme on linnoitus, joka ei helpolla kaadu. Reikiä kivimuurista löytyy vain ovien kohdalla. Ovet ovat tiukasti vartioidut ja hyvin kestäväksi tehdyt.

Kuninkaallinen kirjasto
Kuninkaallinen kirjasto on maailman kattavin kirjasto. Se pitää sisällään lähes jokaisen kirjan, joka on julkaistu koskaan maan päällä. Kirjaston yleisosastot ovat avoinna kelle tahansa, kunhan osaa pitää suunsa ehdottoman hiljaa eikä häiritä muutenkaan lukijoita.Kirjastosta löytyy myös suljettu osasto, jonne pääsee vain kirjastonhoitajan tai kuninkaan luvalla. Suljetulta osastolta löytyy kirjoja, jotka käsittelevät muunmuassa magiaa, kuninkaallisia asioita tai muuten hyvin salaisia arkistoja. Suljettu osasto on hyvin vartioitu eikä sieltä saa viedä pois yhtäkään kirjaa ilman kuninkaan itsensä kirjallista lupaa.

Hevostila
Esmen hevostila on hyvin suuri ja sen tiluksilta löytyy vaikka mitä. Hevostilalle on sijoitettu myös kaikki kuninkaalliset hevoset, jokseenkin niille on varattu oma, loistokas ja hyvin vartioitu tallirakennus. Hevostilalta löytyy todella hyvät maastot ja sieltä saa myös vierailijat vuokraa vastaan hevosia hetkeksi käyttöönsä.

Hylätty kartano
Esmestä löytyy myös suuren suuri kartano. Sen ulkoseinät on tehty taidokkaasti puusta, mutta vuosien hoitamattomuus on rappeuttanut taloa niin, että se on nykyään ränsistynyt ja hyvin pelottava. Sen lattiat ovat osittain lahot ja siellä kerrotaan asuvan moniakin aaveita ja verenhimoisia vampyyrejä. Tämän takia kaikki yli-innokkaat nuoret koettelevatkin rohkeuttaan usein talolla, osa heistä on kadonnut tämän vanhan talon uumeniin ja ovat vieläkin kadoksissa. Talossa huhuillaan asuneen kerran eräs noita ja että talo on vieläkin kirottu tämän toimesta. Hyvin paljon mahdollista...

Ostoskatu
Esme on hyvin modernisoitunut kaupunki tässä suhteessa. Sieltä löytyy suuri katu, jonka varressa on jos jonkinmoista kauppaa ja putiikkia. Myös yksi ostoskeskus löytyy, jonka kaksikerroksisessa rakennuksessa saa seikkailla eri puodeissa ja ravintoloissa.

Gypozd
Majatalo, jonka nimi on niinkin vaikea kuin Gypozd. Sana on hyvin vanhaa, nyt jo kadonnutta kieltä ja tarkoittaa majapaikkaa. Gypozdista löytyy hyvin varusteltu kapakka sekä yläkerrasta loistokkaita ja vähän vähemmän loistokkaita huoneita. Palvelu pelaa vain rahasta ja kaikkein köyhimmät tapaukset saavat huoneisiinsa vain patjan ja vesiastian. Tyyreimmissä huoneissa on koreat sängyt, vaatekaapit, vessat ja vaikka mitä. Halutessaan Gypozd osaa antaa asiakkaillensa ikimuistoisen elämyksen kaikilla palveluillaan.Kauemmat ja unohdetut alueet
Carnoksen vuori
Sykkiikö Carnoksen sydämmessä tuli? Saduille Carnoksen syövereissä elävästä lohikäärmeestä ei löydy haastajaa. Satuja kertovat vanhat mutta viisaat, jotka vielä tahtovat uskoa tähän olentoon. Darum, niinkuin sitä kutsutaan on tarun mukaan elänyt vuoressa monia tuhansia vuosia. Sille ei löydy vastustajaa, eikä kukaan tähän asti ole päässyt vuoren sisälle.

Kuollut suo
Carnoksen ja Darienin väliin levittäytyy laaja suo. Siellä ei ole elämää, eikä sinne uskaltaudu kuin uhkarohkeimmat pölvästit. Suonsilmät vaanivat saalistaan ja niillä on auttajinaan pieniä henkiä, jotka houkuttelevat kuiskimalla kulkemaan suon läpi. Tarinat kertovat, että suota hallitsee tuo Carnoksessa elävä lohikäärme joka syö kaikki suohon uponneet.

Tarannoksen aarniometsät
Lukemattoman vanha metsä humisee uhkaavasti, vaikka metsä on komea ja kaunis ei sen turvallisuutta ole taattu. Läpikulkevat polut muuttuvat jatkuvasti ja puut tuntuvat vaihtavan paikkaa. Aivan metsän sydämessä on pieni metsälampi, suloisella aukiolla. Tämä metsä ei pidä ihmisistä, mutta metsähaltioille läpikulku on taattu asia.

Hyelan vuoristot
Kaukaisuudessa kohoavat Hyelan korkeat huiput. Vuoristo on karua aluetta, mutta oiva paikka erakolle, jos hän haluaa elää askeettisesti. Hyelan vuoristoja tuntuu aina peittävän sumuharso.

Dartromin järvi
Tumma vesi antaa synkän kuvan tästä järvestä. Päiväaikaan järvelle ehkä uskaltaakin tulla, mutta yöllä siellä huhutaan liikkuvan kummajaisia. Mm. Kuningas Terenin kätyrit ovat usein hukuttaneet täällä viattomia uhrejaan ja sitten kadonneet paikalta jättämättä jälkijä.
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa