Christian Brandir

Siirry alas

Christian Brandir

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 7/2/2009, 13:16

Nimi: Christian Brandir
Kutsumanimi: Chris
Rotu: Ihminen
Luokka: Soturi
Ikä: 20 vuotias
Asuu: Vairéssa (kuninkaan linnan muurien sisällä olevalla asuinalueella)
Lemmikit: Täysiveritamma Alice
Pelaaja: nica (pirullinen05@netti.fi)

Luonne ja menneisyys: Christian on nuoreksi miehenaluksi kovin rohkea. Nuorukainen viihtyy miekkatappeluissa ja vaaroissa. Tällöin nuorukaisen kanssa on rento puhua. Muualla Chris tuntuu olevan hieman pidättyväinen. Poika ei ole yleensä kovin sosiaalinen, mutta sekin puoli avautuu ajoittain.
Jos Chrissin kanssa viettää enemmän aikaa, saa Chrissistä selville uusia jopa mielenkiintoisia puolia. Poika tuntuu olevan välillä herkkä ja välillä uhkarohkea. Christianin luottamuksen saa osakseen hyvinkin nopeasti, mutta jos sen rikkoo ei sitä kannata enää pyytää takaisin.
Chrissin parhain taito on miekkailu. Nuorukainen on harjoitellut sitä pienestä pitäen ja on aivan elementissään. Muutkin 'taistelu'lajit, kuten juosiammunta onnistuvat paljon harjoittelun takia.

Christianin elämä ei ole ollut helppoa. Pojan isä työskenteli kuningas Aaronin alaisena, tämän hyvän kuninkaan ansioituneena, korkeimpana arvossaan olevana ritarina. Hän joutui kuitenkin hirteen Terenin laittaessa hänet syypääksi kuningas Aaronin murhaamiseen omasta puolestaan, miestä syytettiin myös salaliitosta Aaronia vastaan, jolloin murhalle saatiin motiivi. Chris oli tuolloin ollut nuori, eikä ollut niinkään tajunnut asiaa.
Chrissin isän kuoleman jälkeen Christianin äiti katosi tietämättömiin. Näin myöhemmin ajatellen Christian on päätynyt siihen vaihtoehtoon, että hänet oli hiljennetty Terenin toimesta. Christian esittää tietämätöntä asiasta, vaikka jossakin syvällä piilee kostonhimo. Christian haluaa kostaa Terenille ja parhaiten hän pääsee Tereniin käsiksi työskentelemällä Terenin soturina.
Poikaa ei kuitenkaan ole korotettu parempaan asemaan. Chris toimii linnan vartiana, partioiden öisin linnan alueilla ja linnassa. Poika on asunut linnan alueella koko ikänsä, ja tämän takia hän tietää linnasta enemmän kuin useat muut. Muutamat, hyvin piilossa olevat salakäytävät ja reitit ulos linnasta ja linnan muurien sisältä ovat myös pojan tiedossa.

Ulkonäkö ja aseet: Christian näyttää ulospäin ruipelolta nuorukaiselta ja totta se on. Vaikka poika urheilee ja miekkailee paljon poika on aina ollut hoikka ja hontelo. Useimmat aliarvioivat Chrissin, kuten kuningaskin ja siksi poika on vain turvaamassa turvallisen linnan turvallisuutta. Tosiasiassa nuorukaisen miekkailutaidot ovat loistavat ja Christian voittaisi kaksintaistelussa helposti useimmat soturit ja ehkäpä jonkun ritarinkin, vaikka poika ei niin lihaksikas olekkaan.
Christian on noin 180cm pituinen. Pojalla on sirot kasvot, tummanruskeat, puolipitkät, laineilevat hiukset. Christianilla on 'ruskettunut' iho, eli poika ei ole aivan vitivalkoinen, mutta ei sitten niinkään tumma, kun voisi olla.
Chrissin silmät ovat vihreät, ja puoleensa vetävät.

Nuorukainen tykkää pitää yllään valkoista, puuvillaista, hieman löysempää kauluspaitaa ja sen päällä ruskeaa liiviä joka nyöritetään edestä. Housut ovat yleensä tummat ja jalassaan pojalla on myös pitkävartiset saappaat. Chrissiltä löytyy myös panssasipaita, käsisuojat ja kypärä kotoa, mutta kun poika on niin heiveröinen hän ei tykkää pitää päällään mitään painavaa. Pojan on helpompi taistella kevyemmillä varusteilla, vaikka silloin onkin vahinkoalttiimpi.
Christian kantaa aina mukanaan poikana löytämäänsä miekkaa. Kierreltyään linnan kellareissa Christian löysi tämän kevyen, tylsistymättömän ja ruostumattoman miekan yhdestä salakäytävästä. Poika otti sen itselleen, sillä sillä Chrissin on helppo taistella hontelon olemuksensa takia. Miekka on luultavasti haltiatekoa.
Christianilla on myös oma taipuisa jousi, ja musta viini johon Chris on Vairén jousikaupasta ostanut kevyitä, mutta tappavia nuolia.

Alice: Christianin silmätikkuna oleva ruunivoikko tamma. Tämän hevosen Chris osti itse vähillä rahoillaan, sillä kuninkaalla ei ollut ylimääräisiä hevosia pojalle annettavaksi. Tämä hevonen asuu kuninkaan hevosten kanssa samassa tallissa ja saa mitä parhainta hoitoa, sen Chris on tehnyt selväksi tallissa työskentelevälle tallitytölle, joka on lupautunut hoitamaan tammaa kuin omaansa.
Alice on nopea, notkea, vikkelä ja peloton. Se kantaa Chrissiä urheasti selässään vaaroista piittaamatta. Se ei pelkää taisteluja, vaan auttaa Christiania minkä vain pystyy.
Tällä parilla on luottamus kohdallaan ja se on etuna monissa asioissa.

Suhteet:
Tavannut mm. Wyelan, Anuenin, Cirdanin, Anien, Thomasin, itse kuninkaan, Melissan, Jackin, 'Mabelin', 'Nicon'..
Rakastunut tai ihastunut Wyelaan.
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa