Anuèn Tasardur

Siirry alas

Anuèn Tasardur

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 7/2/2009, 14:12

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

I'll come back
When you call me
No need to say goodbyeNimi: Anuén Tasardur
Kutsumanimi: Anuén
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Puolihaltia (samaistunut haltijaan (eli äitiinsä))
Luokka: Kaupunkilainen
Ikä: n. 55 vuotta (Ihmisten iässä n. 19 vuotta)
Asuu: Vairéssa pienessä talossa jonka alakerrassa on hattukauppa, tekee töitä hattukauppiaalle.
Lemmikit: Puoliveritamma Shita
Pelaaja: nica (pirullinen05@netti.fi)

Luonne ja menneisyys: Anuén on hyvin ujo ja herkkä, mutta sisältä kuitenkin rohkea ja peloton. Nämä tunteet tuntuvat ottavan vallan Anuénissa vuoronperään. Sosiaalisuutta työtöltä löytyy ja neito jutustelee miuluusti muitten kanssa, mutta avautuu hyvin harvoille. Joskus voi jopa tuntua, että Anuén olisi syrjäytynyt ja vetäytynyt omiin ajatuksiinsa.
Anuén on aina halunnut olla ritari ja taistella pahoja voimia vastaan. Nuorena neito ottikin usein isänsä metsästysjousen ja viinin, kiiruhti metsään ja leikki soturia. Anuén on ollut aina todella hyvä ampumaan jousella. Neidolla on haukansilmät eli erittäin hyvä näkö, Anuénin tasapaino on myös haltija peruja ja puolihaltija pystyy kävelemään ohuellakin langalla aivan helposti..

Anuénin äiti oli haltia, joka taisi joitankin hyvinkin voimakkaita loitsuja, Anuénin isä puolestaan oli pelkkä metsästäjä. Anuén taitaa yksinkertaisia loitsuja, mutta ei ole kertonut siitä kenellekkään. Anuén käyttää loitsuja joskus avukseen työskennellessään hattukaupassa. Vahvin loitsunvoima hänellä tulee luonnosta, onhan hän puoliksi metsähaltia. Kotoaan lähdettyään Anuén on kohdannut vaaroja, mutta selvinnyt niistä täpärästi. Neito pyrki soturiksi kuningas Aaronin aikaan, mutta turhaan. Hän oli liian heikko. Nyt Anuén haluaa todistaa pystyvänsä taistelemaan ja tekemään sen mitä muutkin, neito vastustaa uutta kuningasta yli kaiken.
Anuènin juuret äidin puolelta ulottuvat suuren johtajattaren Nerwen juurille. Anuén on kuullut kaikki tarinat ja tietää paljon menneistä ajoista.

Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it too
Doesn't mean that you have to forget

Let your memories grow stronger and stronger
Til they're before your eyes


Ulkonäkö ja aseet: Anuèn on kaunis ja hontelo. Kasvonpiirteet ovat sirot ja korvat ovat haltiamaisen suipot. Pituutta puolihaltialla on noin 173cm. Neidolla on ruskeat pitkät hieman lainehtivat hiukset ja ruskeat silmät. Menneisyydestä Anuenilla on muistona arpi, joka kulkee tytön kaulassa. Sen huomaa helposti, jos Anuén ei peittele sitä.
Anuén pukeutuu yleensä napitettavaan puuvillapaitaan, liiviin ja pitkiin housuihin. Tyttö pitää tummanvihreästä ja ruskeasta, mustaakin näkee Anuénin päällä. (Rakastaa metsänvärejä, sillä äiti oli metsähaltija) Pitää myös kaapuja ja 'mekkoa' joka ulottuu polviin asti ja siinä on vino helma. Liikkuessaan ulkona Anuén kantaa mukanaan omaa kevyttä pajusta tehtyä joustaan, sekä tumman vihreää viiniään, joka on täynnä kevyitä kauaksi kantavia, mutta kestäviä nuolia. Jousen nimeksi hän on antanut Yasur. Kotoa Anuéniltä löytyy myös pieni, mutta terävä miekka. Anuén ei ole koskaan ollut kovin hyvä käyttämään miekkaa. Ehkäpä näinä synkkinä aikoina olisi syytä opetella?

Shita: Anuenin hevonen Shita on 10 vuotias puoliverinen. Se on sukupuoleltaan tamma ja se on kauniin punaruunikko. Shitan Anuén on löytänyt varsana ja ottanut huostaan. Tamma on kiintynyt Anuéniin ja Anuén tammaan. He ovat parhaat ystävykset. Shita ymmärtää Anuénin puhetta. ja tottelee neitoa empimättä.
Luonteeltaan se on kiltti ja melko rauhallinen.

Pick a star on the dark horizon
And follow the light

You'll come back
When it's over
No need to say good bye


Suhteet:
Cirdan > Anuenin rakas monien mutkien kautta. Neito ei voisi ikinä kuvitella jakavansa elämäänsä kenenkään muun kanssa. Anuen on niamisissa miehen kanssa ja heillä on yhteinen lapsi Ethan.
Ethan > Anuenin esikoispoika, joka on naiselle kaikki kaikessa.

Anie > Mukavantuntuinen, viehättävä nuorineito. Tuntuu vetävän miehiä puoleensa kauniin ulkonäkönsä perusteella.
Wyela > Anuenin ystävä. Luotettava ja rohkea.
Christian > Anuen tapasi tämän nuorukaisen ja hänen ystävänsä Jackin, kun Anuen ja Wyela livahtivat sisään linnanmuurissa olevasta aukosta. Chris voitti Wyelan helposti miekkailussa. Poika tuntui harkitsevaiselta, hiljaiselta ja melko rauhalliselta, toisin kuin ystävänsä.
Jack > Ärsyttävä, niljakas, epäluotettava ääliö jota Anuen vihaa.
Diana > Tämä nuori nainen on Anuenin mielestä erittäin hyvä soittaja ja laulaja. Diana tuntuu mielenkiintoiselta persoonalta ja Anuen piti naisesta heti päästyään hänen juttusilleen. Ainut mutta on susi joka kulkee Dianan mukana.
Tomy > Tästä vampyyristä Anunille on vain pahoja muistoja. Vaalea vampyyri on monta kertaa yrittänyt tappaa hänet ja raiskatakkin.. Anuen inhoaa ja tavallaan myös pelkää tätä vampyyria, joka selvästi janoaa tietää sen mitä Anuen tietää..
Melissa > Vairén kuningaskunnan prinsessa, omahyväinen tyttö joka ei välitä kenestäkään muusta. Anuen ei ole antanut hänelle anteeksi Cirdanin vikittelyä.

Pelit:
Näitä löytyy kans aika lista
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa