Emily Feirn

Siirry alas

Emily Feirn

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 10/2/2009, 09:11

Nimi: Emily Feirn
Kutsumanimi: Emily, Em
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen/Noita
Luokka: Kauppias
Ikä: 20 vuotias fyysisesti
Asuu: Darienissa, yrttikauppansa yläkerrassa.
Lemmikit: Morn niminen arabiori.
Pelaaja: nica (pirullinen05@netti.fi)

Luonne ja menneisyys: Emily on hiljainen ja hieman pidättyväinen. Osittain tähänhän vaikuttaa sokeus joka on kiusannut naista jo pitkän ajan hänen elämästään. Silloin tällöin tästäkin naisesta löytyy puheliaisuutta eikä sitä tarvitse houkutella ulos.
Emily vain alkoi sokeutua 10 vuoden ikäisenä eikä kukaan tiennyt syytä. Osa luuli hänen olevan noiduttu, ja näin jälkeenpäin Emily on ajatellut heidän olevan melko oikeassa. Emily nimittäin antoi itsensä noituudelle.
Emily ei kuitenkaan satuta muita tahallaan tai käytä noituuttaan vääriin asioihin vaan enemmänkin auttaa yrteillään ja rohdoillaan kaupunkilaisia ja käy kauppaamassa niitä jopa Vairéssa sillointällöin.

Emily juttelee muitten kanssa mielelään kunhan on tutustunut heihin enemmän. Hän ei antaudu mihinkään juttuihin jos ei ole varma seurauksista.
Näköaistin puuttuessa Emilyn muut aistit, kuten kuulo ja tuntoaistit ovat voimakkaat. Emilyllä on myös kuudes aisti, sillä tämä pystyy aistimaan ympärillään olevat henkiolennot sekä vampyyrit.

Emilyn äiti on kuollut jo aikoja sitten, isästä Emilyllä ei ole koskaan ollut tietoakaan. Kukaan muukaan sukulainen ei enää elä. Tosin Emilyn todellisesta iästähän ei ole tietoa joten asia on aivan ymmärrettävissä.

Ulkonäkö ja aseet: Emily on ulkonäöltään hieman erilainen kuin muut. Naisella on pitkät, hieman punertavat hiukset. Nainen on pitkähkö, noin 170cm pituinen ja hoikka.
Kasvojenpiirteet ovat kauniit, sirohkot, mutta silti eivät niin tavallisen ihmisen näköiset. Iho on kalpean vaalea ja silmät ovat jäänsiniset. Silmistä on hävinnyt elämänvalo, sillä Emily on täysin sokea.
Pukeutuminen on aina sitä sun tätä, vaikka neito suosiikin vanhoja mekkojaan. Erityisesti tummanvihreä pukee Emilya hyvin.

Aseena Emilyllä on japanilainen kahden käden lyömämiekka eli katana. Sen päässä on lohikäärmeen pää ja tämän koristeellisen lohikäärmeen vartalo kiemurtelee pitkin miekan kahvaa aina terän alkuun asti.
Miekan terässä on japanilaisin kirjaimin sana opettaja.
Muita aseita neito ei osaa käyttää ja miekkailukin tuottaa pieniä hankaluuksia sokeuden takia. Jos vastustaja on aivan hiljaa on Emilyn mahdotonta havaita toisen sijaintia. Aikeitten seuraaminen on vielä vaikeampaa.

Morn: Morn on rodultaan arabialainen täysiverinen. Se on kimo.
Ikää Mornilla on 7 vuotta ja se on täysin leimaantunut Emilyyn. Ori auttaa tyttöä tilanteessa kuin tilanteessa vieden tämän aina turvaan vaaroilta.
Luotettavin ystävä mitä voi olla.

Suhteet:
Tavannut ainakin Anuenin, Cirdanin, Thomasin, Corpenin ja Wyelan.
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa