Jake

Vaire :: Hahmot :: Muut

Siirry alas

Jake

Viesti kirjoittaja nica lähetetty 10/2/2009, 09:13

Nimi: Jake
Kutsumanimi: Jake
Rotu: Vampyyri ainakin 90%
Luokka: varkaan ja vaeltajan sekoitusta.. eli ei oikeastaan mikään.
Ikä: Monta sataa vuotta vanha, ihmisten silmään ehkäpä 19 tai 20 vuotias.
Asuu: Tällä hetkellä ei missään, asunut Esmessä.
Lemmikit: ei ole.
Pelaaja: nica (pirullinen05@netti.fi)

Luonne ja menneisyys: Jake kuten vampyyri itseään tahtoo kutsuttavan on luonteeltaan vaikeasti kuvattava.
Vampyyri on joskus hyvinkin outo ja välillä taas miellyttävä ja hyvä käytöksinen ainakin muiden vampyyrejen seurassa ja sitten välillä ilkeä ja pisteliäs, suorastaan ivallinen. Veri on aina ollut Jakelle tärkeää, tai siitä lähtien kun hänestä tuli vampyyri.
Jake yrittää pystyä selviytymään ilman verta, mutta se tekee hänet niin heikoksi että yleensä mies sortuu. Ja etenkin silloin kun Jake ei ole juonut verta pitkään aikaan on mies todella vaikeuksissaan itsensä kanssa kun joku lihaa ja verta oleva sattuu tulemaan vastaan.

Jake on omanarvontunteva, yleensä omaan rauhaansa hakeutuva vampyyri. Toisten vampyyrejen seurasta Jake ei pidä, sillä mies ei haluaisi olla vampyyri. Se saa Jaken paheksumaan itseään ja yrittää täten välttää veren juomista ja tyytyykin eläinten vereen aina kun se vain on mahdollista.
Kovinkaan romanttisena Jakea ei tunneta, koska tunnetusti hän ei pidä muista vampyyreistä ja ihmiset olisivat olleet Jakelle liian suuri houkutus. Monta sataa vuotta olisi kuitenkin ollut hyvin pitkä aika elää yksin joten on tälläkin nuorukaisella seuraa ollut, tosin hyvin rajoitetusti.
Moni kyllä yrittää ja vaikka vampyyri saattaakin joskus hymyillä jollekulle tai iskeä silmää vailla muuta tekemistä ei se ikinä tarkoita mitään.
Esmessä muutama neitonen olikin heittäytynyt vaaralliseen tilanteeseen hakiessaan hänen huomiotansa.

Jake asui alunperin ihmisenä kaukana Esmestä. Jakella oli perhe joka välitti pojasta, vampyyriperhe. Koko perhe joutui kuitenkin toisten vampyyrien hyökkäyksen kohteeksi ja Jake selviytyi kuin selviytyikin, sillä oli ollut hyökkäyksen aikaan ladossa juomassa vuohen verta. Poika katosi paikalta, pyöri muutamia vuosia lähistöllä, mutta lähti sitten muualle. Hänellä ei ollut enää mitään paikassa.
Pikkuhiljaa nuorukainen ajautui kohti Esmeä. Kaupunki jossa voisi aloittaa alusta. Koska Jake oli vain 90% vampyyri hän pystyy kulkemaan ulkona vaikka siellä paistaakin aurinko. Vampyyri ei pala, eikä kärvenny, mutta hän ei pysty katsomaan aurinkoon sillä se sokaisi hänet kokonaan. Jo pelkkä aurinkoisella tai päivällä ulkona olo sattuu silmiin.
Tämän takia Jakea ei kovinkaan useasti myönnetä vampyyriksi. Jos ei osaa tarkemmin lukea nuorukaista ei välttämättä huomaa minkälainen peto mies on.


Ulkonäkö ja aseet: Tämä nuori vampyyri on sutjakka, ehkä vähän karun näköinen, mutta silti komea eikä mikään liian ruipelo. Lihaksikas siis, mutta ei liian. Täydellinen vartalo, ei arpia, ei mitään..
Tummat silmät, mustat janoisena harmaammat kun vampyyri on saanut verta. Komeat kasvonpiirteet, täydellisen kalpea iho, hieman tummemmat silmänaluset, tummanruskeat lyhyet hiukset ja etuhiusten ollessa hieman pidemmät kuin muut hiukset ne hapsottavat välillä vampyyrin silmillä mikä on tavallista päivällä.
Jakea ei välttämättä myönnä vampyyriksi, jos ei katso tarkkaan.

Jakella on vain miekka, tosin vanha sellainen eikä vampyyri ole mikään paras miekkailemisessa. Pärjää kyllä jos keskelle tappelua sattuu tupsahtamaan.

Suhteet:
Tavallaan tykästynyt Anieen, vaikka onkin ehdottomasti sitä mieltä että on toisella aivan liian vaarallinen.
Tavannut Anuenin, Cirdanin ja Thomasin.
avatar
nica
Admin

Viestien lukumäärä : 992
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


Vaire :: Hahmot :: Muut

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa