William Weiss

Siirry alas

William Weiss

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 15/2/2009, 12:25

Nimi :: William 'Will' Weiss
Rotu :: Ihminen
Ikä :: 24-vuotias
Sukupuoli :: Mies
Luokka :: Velho
Asuu :: Kaikkialla

Erikoista :: Weiss-liikkeen salainen johtaja.

Luonne ::
Will on salaperäinen ja hyvin omituinen persoona. Hän osaa salata kumman hyvin kaiken itsessään ja kaikkein lähimmiltäkin ystäviltä, kun kysyisi, että mitä he tietävät miehestä, olisi vastaus melko lyhyt. William hoitaa annetut tehtävät huolella eikä kysele liikaa kysymyksiä, ainakaan ääneen. Hän ei ole koskaan sitoutunut kehenkään kovinkaan syvällisesti, vaikkakaan sänkykumppaneita ei tältä mieheltä puutukkaan. Kovan ulkokuoren alle pääseminen on hyvin hankalaa ja lähes mahdotonta.
Jokainen, joka on saanut kunnian tavata tämä Weiss-liikkeen johtajan ja aloittajan, on halveksinut miestä nuoren ikänsä takia. Jokainen Weissiläinen odottaa vanhaa, valkopartaista miestä ja saakin nuoren, lihaksikkaan miehen eteensä, siinä itse kukin jää hämilleen. William on hyvin sitoutumiskykyinen tiettyihin asioihin ja on todella hyvä johtaja.

Ulkonäkö ::
William on hyvässä kunnossa, ei ulkoisesti kamalan lihaksikas. Silti piilolihaksia löytyy todella paljon ja vastustajat usein aliarvioivat hoikahkon miehen voimat, sillä kaikki lihas on näkymättömissä, kunnes Will jännittää niitä. Miehellä on todella mustat hiukset, jotka asettuu luonnostaan vinosti tämän silmien eteen. Will itse näkee hiustensa takaa kaiken, mutta vain harva näkee miehen silmät. Ne ovat tummanruskeat, lähes mustat ja yhtyvät sulavasti mustiin pupilleihin.
Myös Williamilta, kuten jokaiselta Weiss-liikkeen jäseneltä, löytyy musta W-kirjain niskassaan. Se on tehty Willin omalla taialla ja sen ansiosta mies kykenee kommunikoimaan jäseniensä kanssa. W-kirjaimen teko sattuu, mutta sen tarkoituksen onkin olla viimeinen koe liikkeeseen haluaville jäsenille. Lisäksi Williamilta löytyy muitakin tatuointeja, kuten haltiakielen riimuja ja muita komeita kuvia.

Menneisyys & Weiss-liikkeestä ::
Williamin vanhemmat kuolivat kukin tämän ollessa nuori. Will sijoitettiin kasvatuskotiin, jossa laihaa poikaa kiusattiin jatkuvasti. Will alkoi kuntoilemaan oikein kunnolla, mutta turhautui, kun ei saanut lihaksia näkyville. Eräänä päivänä, juuri ennen 16-vuotis syntymäpäiväänsä, William joutui tappeluun kasvattikodin toisen pojan kanssa. Sinä päivänä Will tiedosti sekä fyysisen voimansa, että magiallisen voimansa. Tappelukaveri kuoli Willin vääntäessä tältä niskat poikki huoneen toiselta laidalta maagisesti.
William karkasi ja lähti kehittämään voimiaan, oppimaan lisää itsestään. Täysi-ikäisenä Will perusti liikkeen, jonka tarkoituksena on saada vallankumous aikaan. Päätavoitteena on sota, jota kukaan ei voi voittaa. Will pätti pysyä melko nimettömänä ja vain harvat, miehen läheisimmät alaiset, tietävät Weiss-liikkeen kuuluvan Williamille. Kaikki muut luulevat miestä pelkäksi kätyriksi ja halveksivat tätä.

Suhteet ::
-

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa