Tyson (W)

Siirry alas

Tyson (W)

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 15/2/2009, 12:38

Nimi :: Tyson 'Ty'
Rotu :: Ihminen
Ikä :: 20-vuotias
Sukupuoli :: Mies
Luokka :: Kaupunkilainen
Asuu :: Pääosin Esmessä

Erikoista :: Kuuluu Weiss-liikkeeseen

Luonne ::
Ty on hiljainen, mutta hyvin toimelias persoona. Hän ei kysele ylimääräisiä, eikä varsinkaan kyseenalaista johtajansa sanomisia. Tyson on uusi Weiss-liikkeessä, ei tiedä Williamin olevan pääpomo, mutta kunnioittaa miestä todella paljon. Ty on hyvin luotettava ja hoitaa hommansa varmasti.
Ne hyvin harvat, joihin Ty luottaa, saavat tutustua persoonaan, jota eivät helposti unohda. Rakkaudessa varsinkin Tyson on hyvinkin sitoutuvainen ja erittäin puolustushaluinen. Mustasukkaisuus on myös yksi tämän miehen rakkauspaheista. Tysonin hiljaisuus on enemmänkin peloittavaa, kuin pilkattavaa.

Ulkonäkö ::
Tyson on lihaksikas ja hyvässä kunnossa. Miehellä on kultaisen vaaleat hiukset ja muutaman millin tummanruskea juurikasvu. Hiukset ovat pystyt keskeltä, kukaan ei tiedä, miten Ty saa ne pysymään niin. Mieheltä löytyy normaalit, vihreät silmät, joista kuitenkin löytyy pieniä kultaisia pisteitä. Vain harvat ovat päässeet niin lähelle tätä, että tietävät pisteistä.
Ty kantaa mukanaan aina teräksistä miekkaansa, jota osaa kyllä käyttää taitavasti. Miekka on normaalia painavampi, vaatii enemmän taitoa ja voimaa. Tyson hyötyy siitä, sillä itse käyttää miekkaa hyvin kevyin ottein, mutta vastustajalle painava miekka on enemmänkin haitta kuin hyötyväline.

Puoliso :: Else
Tavannut ::
William
Laur
Else (<3)

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa