Danny Simmons

Siirry alas

Danny Simmons

Viesti kirjoittaja Yatagan lähetetty 17/2/2009, 10:53

Nimi: Danny Simmons
Kutsumanimi: Danny
Ikä: 46
Rotu: Ihminen
Luokka: Kansalainen
Työ: Jousiasekauppias
Pelaaja: Yatagan (kukkas@suomi24.fi)


Asuinsija: Sijaitsee neljän asumuksen päässä tyttärensä Katyn asunnosta. Yksikerroksinen, kaksi pääkadulle osoittavaa ikkunaa ja hillitysti ja varsin yksinkertainen talo. Sänky, minimaalinen keittiö, pöytä, jakkara ja takantapainen täyttävät mökin. Seinät ovat täynnä suvun kalleuksia, eli jousipyssyjä, ja maalauksia.

Luonne: Danny on terästäkin kovempi puukäsitöihin ja maalaamiseen liittyvissä asioissa. Taiteellisuus kulkee Simmonsien suvussa yhtenä hyvänä piirteenä, ja toinen näistä on kärsivällisyys. Mies ei vähää säikähdä ja vähät välittää kuninkaan vartioista. Danny on lainkuuliainen ja rehellinen mies, eikä sen takia joudu kätyrien tai muiden kanssa koskaan hankaluuksiin.

Ulkonäkö: Dannylla on lyhyt tumma tukka ja normaalit siniset silmät, toisin kuin tyttärellään. Hän on lihaksikas ja hyväkuntoinen mies. Vaatteina käyttää useimmiten ruskeita kangashousuja ja valkoista, liasta harmaantunutta pitkähihaista. Kasvot ovat kulmikkaat ja miehekkään näköiset. Kaulassa on puusta veistettu, pieni risti.

Menneisyys: Danny kasvatettiin lujassa kurissa ja uskossa. Muuten hänen elämänsä on ollut leppoista ja normaalia, ja samanlaisen elämän hän tarjosi tyttärelleen. Mentyään naimisiin Daniella Asthonin kanssa, he saivat pian lapsen jonka nimesivät Katyksi. 13 vuoden jälkeen hän kuitenkin menetti vaimonsa ja hänen elämänsä romahti, kunnes Katy laittoi isänsä puhutteluun ja he avasivat jousiasekauppansa.

Aseet: Lukuisia jousipyssyjä, ja normaali miekka joita ei koskaan kanna mukanaan.
avatar
Yatagan

Viestien lukumäärä : 28
Ikä : 23
Registration date : 14.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Danny Simmons

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 17/2/2009, 10:54

Hyväksytty.

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa