Alustava juonisepostelu - vanha, uusi tulossa!

Siirry alas

Alustava juonisepostelu - vanha, uusi tulossa!

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 7/2/2009, 08:39

Tätä juonta ei todellakaan olla lyöty lukkoon ja otamme mielellämme parantelu ehdotuksia vastaan.

Yönpimeydessä terävä miekka lävistää avuttoman puolustuskyvyttömän uhrinsa, uhrin viimeiset sanat ovat "Sinäkö?"

Vairèn kuningaskunnan kuningas on surmattu. Kuningas Aaron on ollut johtajista parhain, ystävällinen ja kohtelias kuningas on jakanut hyvyyttä ja vaurautta kuningaskunnalleen, suojellut viattomia ja huolinut kaikki alueilleen. Nyt asiat ovat muuttuneet. Johtoon on noussut Aaronin serkku Teren, joka on häikäilemättä murhannut serkkunsa ja passittanut viattoman kätyrinsä hirteen.
Teren on havitellut valtaa jo siitä asti kun Aaronin isä kuoli ja nyt Teren oli vihdoin päättänyt saattaa haaveensa todeksi.
Vairén ja Darienin rapistuessa Terenin mahti kasvaa, Teren kylvää kauhua vampyyreilläään ja kätyreillään eikä häikäile käyttää asemaansa niin oikeisiin kuin vääriinkin asioihin. Terenin valta yleettyy kuitenkin vain Vairén ja Darienin kaupunkeihin ja Terenin ainut keino saada kaikki maat haltuunsa on löytää jonnekkin kätketty kallisarvoinen ja voimakas Nerwen Faelivrin nimisen haltijattaren taikakivi. Kivi oli kauan sitten upotettuna Nerwenin tiaraan, mutta aikojen saatossa tiara ja kivi ovat kadonneet. Kukaan ei tiedä missä ne ovat, ne saattavat hyvinkin lojua Carnoksen uumenissa ja niitä saattaa vahtia Darum tai ne ovat saattaneet upota suohon. Ainut asia, mikä kuitenkin pyörii Terenin päässä on tuo kivi ja kuningas aikoo löytää sen hinnalla millä hyvänsä.
Teren kuulustelee alamaisiaan ja hänen kätyrinsä etsivät kiveä jatkuvasti. Teren on kiinnittänyt silmänsä haltioihin ja professoreihin, sillä he jos ketkä saattaisivat tietää Nerwen tarinan paremmin kuin hän. Erityisesti Teren kuulustelee nuorta Anuen neitoa jonka sukujuuret äidin puolelta johtavat Nerween. Anuen tietää asiasta, mutta väittää ettei tunne tarinaakaan.

Yhtenä sumuisena iltana kaikuu riemuhuuto Vairén yllä. Anuen tietää Terenin löytäneen etsimänsä ja neito tietää kiven seuraukset. Varsinkin jos se sattuisi lipsahtamaan pois Terenin käsistä jonkun vampyyrin käsiin. Tuhot olisivat mittaamattomat.
Anuen kerää muutaman kaverinsa ja yhdessä nuoret murtautuvat linnaan sydänyöllä. Tehtävä on haastava, eikä siitä seuraa hyvää kenellekkään.
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa