Sopram

Siirry alas

Sopram

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 7/3/2009, 13:54

I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done


Nimi . Sopram
Ikä . n. 130 vuotta / ulkoisesti n. 20 vuotta
Rotu . Haltia
Tehtävä . Palkkatappaja
Sukupuoli . Mies
Lemmikit . Dago


And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it anywhere
Away from here


Sopram
Mies on suunnilleen kaksikymppisen oloinen. Hänen suipot korvansa kielivät rodusta, joka tietenkin on haltia. Sopram edustaa erityistä haltialinjaa, suurin osa kyseisen rodun edustajista ovat hyvien puolella, Sopram on poikkeus. Hän on palkkatappaja. Sopramilla on kylmät ja jäiset silmät, niiden sini vetää vertoja jopa kesätaivaalle, kun on pilvetön sää. Vasemmassa korvassa on yksi korvakoru, hopearengas. Hiukset ovat mustat ja melko lyhyet. Partaa tai viiksiä ei Sopramille ole koskaan kasvanut. Vartalo on hyvin lihaksikas, vaikkakin vain säädyllisyyden merkeissä. Ei siis mikään kehonrakentaja. Kasvot ovat usein ilmeettömät tai niillä häilyy jonkinmoinen virne. Tappaessaan Sopramin silmiin syttyy tietynlainen palo. Hän rakastaa sitä, mitä tekee. Sopram pukeutuu normaalisti tavallisiin housuihin, korkea vartisiin saappaisiin ja valkeaan pitkähihaiseen paitaan. Toisinaan paidan päällä saattaa olla musta panssariliivi, joka on enemmänkin koriste ja suojaa vain tikareilta. Viittaan pukeutuneena Sopram osaa kadota melko mainiosti pimeyteen.
Luonteeltaan Sopram on kylmä ja etäinen. Melkein mikä tahansa asia hoituu, kunhan vain rahaa riittää. On harvoja asioita, joita Sopram ei olisi valmis uhraamaan käteisen vuoksi. Yksi niistä on ehdoton luottamus Shannoniin. He tekevät kaiken yhdessä.
Sopram osaa hyvinkin usein olla liiankin mustasukkainen ja omistuksenhaluinen, varsinkin, kun on kyse Shantista. Naisen kaikki miesystävät ovat miehen mukaan huonoja ja yrittävät vain käyttää Shantia hyväkseen.
Kylmähermoinen tappaja ei ole mukava tuttavuus, varsinkin, jos rahat on maksettu juuri sinun päästäsi. Häikäilettömän osaava teurastaja, joka näyttää tunteensa vain jouluna ja juhannuksena. Pysyy kylmäpäisenä ja osaa hittovie käyttää miekkaansa. Ei mikään sunnuntaiharrastelija, todellakaan.
Sopram on melko vähäpuheinen normaalisti ja hoitaa asiansa hillitysti. Melkoinen vastakohta sosiaaliselle ja sanavalmiille Shannonille.

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear


Dago
Musta, belgialainen puoliverinen, ori. Nopea, viisas ja tulinen. Ei siedä lähelleen montaa eläväistä, vain Sopramin, Shannonin ja tämän hevosen, Dorin läsnäolo on sallittu. Erittäin agressiivinen. Suunnilleen 7-vuotias ja hyvin lojaali isännälleen. Koittaa välillä vähän kouluttaa tottelematonta lajitoveriaan, Doria, mutta on pikkuhiljaa tajuamassa, ettei toisen sähellystä voida poistaa.

Louder louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say


Aseet
Sopram kantaa normaalisti mukanaan kevyttä haltiametallista tehtyä taistelumiekkaa, jousipyssyä, nuolia ja molemmissa saappaanlahkeissa tikarit. Mies on käyttänyt jokaista asetta pienestä asti ja varsinkin miekkailuissa Sopram pärjää ilman minkäänlaisia vaikeuksia. Hän osaa taikoa vähän, mutta kaikki liittyvät ilmamagiaan sekä osa tulimagiaan.
Sopramin suojavarusteisiin kuuluu muunmuassa kevyt rintapanssari ja muita ritarillisia varustuksia. Kaikki on kuitenkin tehty kevyestä metallista, haltiametallista, joka on tavallista metallia kestävämpää.

To think I might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbye
I nearly do


Suhteet
Shannon - luotettu ystävä ja työkaveri.
Mabel - rakastaa, yhden yön sopimus, valitettavasti.
Anton - vihaa enemmän kuin ketään.

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa