Chad

Siirry alas

Chad

Viesti kirjoittaja Dreamer lähetetty 8/3/2009, 06:28

Nimi: Chad, ei käytä muita nimiä
Ikä: Ulkoisesti n. 25 vuotias
Skp: Mies
Rotu: vampyyri
Luokka: Esmen kuninkaan soturi
Asuinsija: Esmen linna
Työ: kuninkaan käskyläinen, tekee mitä pyydetään

Pelaaja: Dreamer (dreamer@sekasotku . net)Luonne:
Chad ei ole perinteinen sotilasluonne, on kuninkaan palveluksessa lähinnä siksi että on masentunut ja hyvin etääntynyt inhimillisestä puolestaan. Toimii käskyjen mukaan, eikä kyseenalaista niitä jos ne tulevat kuninkaalta, ei tunne juuri myötätuntoa taikka muitakaan työtä haittaavia tunteita, mies ei halua antautua niille. Pestautui kuninkaan hommiin, lähinnä salamurhaajan pesti mielessään, mikä on sinällään outoa sillä ihmisverta mies juo vain ja ainoastaan tappotuomion jo valmiiksi saaneilta uhreiltaan. Muuten Chad ei koske ihmisten taikka haltioiden vereen, mutta ei koskaan anna ylivoimaisen janon iskeä päälle, tyydyttää yleensä pahimman janon jonkin pahaonnisen petoeläimen verellä. On yrmeä nykyisen kuninkaan hallinnosta, sillä vampyyrille ei tarjoudu enää ollenkaan tappotöitä, siksi onkin hankkinut itselleen mainetta myös palkkionmetsästäjänä sekä suostuu helposti tappamaan kenet hyvänsä maksusta, maksajan on vain varottava ärsyttämästä miestä liikaa, sillä Chad voi hyvinkin päättää ettei palkkaaja ole sen parempi ihminen kuin kohdekkaan. Hoitaa työnsä kuitenkin huomaamattomasti, ehkä soveltaen tehtävänantoa välillä omiin tarkoituksiinsa.
Naisista Chad ei ole juurikaan kiinnostunut, joka on sääli ottaen huomioon miehen jumalaisen kauniit vampyyrin kasvot ja suht' lojaalin luonteen laadun. Kiinnostuksen vähäisyys johtunee pääasiassa siksi ettei Chad halua altistaa itseään liialliselle houkutukselle rikkoa päätöstään verenjuonnista ja pitää itseään kykenemättömänä luomaan minkäänmoista suhdetta kehenkään. Lisäksi miehen menneisyys vaikuttaa suuresti synkkämielisen pedon haluun edes miettiä kuolevaisen naisen lähestymistä. Vampyyrit eivät ole mieluista seuraa Chadille, saattaakin usein päättää muutaman lajitoverinsa elämän surutta.

Ulkonäkö:
Vampyyri on kuten tunnettua liiankin kauniskasvoinen, tummaihoinen peto. Suklaisen tumman ihon takia, vampyyreille yleinen kalpeus ei ole yhtä helposti huomattavissa kuin yleensä, Chadin silmät olisivat siniset, mutta verenjuonti on muuntanut ne tumman violeteiksi, mikä jo sinällään olisi tarpeeksi kiinnittämään huomiota. Silmien viisas, lähes pelottavan intessiivinen katse vangitsee helposti katseen kuin katseen. Lisäksi miehellä on lyhyehköt, villiintyneet ja hieman kihartuvat, yön mustat hiukset, hymy on välillä liiankin hurmaava.
Chad omaa virtaviivaisen ja ketterän vartalon, josta näkee helposti että mies olisi vaarallinen jo ilman vampyyriuttaankin. Liikkuminen on kevyttä, aivan kuin mies leijuisi osaksi ilmassa ja tappavan äänetöntä.

Aseet:
Aivan kuin Chad ei olisi jo itsessään täydellinen tappava ase, osaa mies myös käyttää vaikuttavaa kirjoa aseita, nehän ovat jo pitemmän aikaa kuuluneet pedon työkuvaan. Miekan kanssa tummaverikkö on jo vaikuttava näky, miekka on raskas, jo pelkkä paino pystyisi katkaisemaan ihmiseltä pään, sekä tappava myös muita vampyyreita kohtaan, sillä peto ei ole katsonut aiheelliseksi puhdistaa asettaan, vaan sen terä on peittynyt kuolleiden uhrien vereen. Veren alta löytyisi varsin arkinen, hienotekoinen haltian takoma miekka.
Miekan lisäksi Chad kantaa mukanaan ruoskaa sekä useita veitsiä.

Menneisyys:
Vaikka Chad on kunnioitettavan vanha vampyyri, mies muistaa ihmiselämänsä kiduttavan hyvin. Oikeastaan tummaverikkö oli haltiasukuinen alunalkujaan, parhaaseen ikään päässyt nuorukainen. Silloin vielä sinisilmäinen mies oli huoleton, sotilaan urasta haaveileva mies. Suklaisen ihon omaava mies kuitenkin kiinnitti, tämän itsensä kannalta, epäsuotuisaa huomiota. Eräs vampyyri näki miehessä täydellisen kätyrin itselleen ja pian Chad huomasi olevansa pelätty peto. Silloin se tuntui vielä miehen mielestä mahtavalta ja tämä surutta ruokaili milloin halusi ja kellä halusi. Toisin kuin Chadin luonut vampyyri ensin kuvitteli, ei tämä pystynytkään hallitsemaan tummaihoista petoa, vaan tämä lähti omille teilleen
Elettyään tälläistä elämää jonkin aikaa Chad rakastui, haltianeito vastasi tunteisiin, mutta paheksui pedon tapaa ruokailla. Kyseiseltä haltialta mies sai myös miekkansa. Onni ei kestänyt kuitenkaan kauaa, sillä peto tappoi rakkaansa vahingossa verenhimoissaan, isku oli Chadilla liian kova ja mies vannotti itseään unohtamaan tunteensa ja jättämään kuolevaisen elämän tavat taakseen. Näihin aikoihin syntyi myös miehen päätös verenjuonnista, Chad ei halunnut luopua kuolevaisten verestä täysin. Siksi tämä pestautuikin silloisen Esmen kuninkaan töihin ja saikin paikan, vaikka se kovin pitkin hampain tälle myönnettiinkin. Varsin nopeasti Chad kuitenkin nousi kuningaskunnan tehokkaimmaksi salamurhaajaksi, kuninkaiden vaihduttua ja nykyisen astuttua valtaan ei töitä ole kuitenkaan enää tullut ja vaikka vampyyri on pysynyt lojaalina kuninkaalleen, tekee mies myös muita töitä joissa saa tyydytettyä janonsa.

Suhteet

Ei ole tavannut ketään

Dreamer
Admin

Viestien lukumäärä : 1389
Ikä : 25
Registration date : 07.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa