Edith

Siirry alas

Edith

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 17/3/2009, 09:36Edith
n. 100-vuotias, ulkoisesti n. 17-vuotias
nainen
täysiverinen haltia
asuu Esmessä
joku kaupunkilainen (rikas)
osaa taikoa hyvin (ilma, maa, vesi, tuli)

**

Edith on luonteeltaan hyvin haltiamainen - hiljainen ja omatoiminen. Rohkeutta ja uskollisuutta naiselta ei puutu, ainoa tunteiden lähes totaalinen puuttuminen on pelossa. Edith ei pelkää mitään eikä ketään. Eikä sen puolin luotakkaan kovinkaan moneen.
Haltian luottamus on lähes mahdoton ansaita. Järkähtämättömän kylmähermoinen ja tyyni ulkokuori on osa Edithin puolustusmekanismia. Neito on koulutettu kestämään järjettömiäkin määriä kipua ja tuskaa, joten kiduttaminenkaan ei käy niinkään helposti. Edith on tottunut käsittelemään nikuroivia ja itsestään liikaa luulevia tyyppejä.
Hän pitää hyvin usein kaiken sisällään ja hyvin harva on nähnyt tämän avaavan näkyville oman elämänsä, sielunsa. Ja suurin osa sen nähneistä ovat kauhistuneet sen sisällöstä. Uskaltaisitko sinä katsoa?

**

Menneisyydestään Edith ei puhu melkein kenellekkään. Hän on järkähtämättömän vähäsanainen ja varoo visusti paljastamasta itsestään liikaa. Hyvän selviytymiskykynsä ansiosta Edith onkin selvinnyt elämästään, joka on ollut jokainen hetki täynnä vampyyreja, jotka janoavat hänen vertaan ja ihmisiä, jotka maksaisivat vaikka oman päänsä Edithin hengestä.
Jatkuvassa vaarassa eläminen tekee parisuhteista lähes mahdottoman, joten nainen on sisäistänyt ajatuksen, että tuskin tulee ikinä saamaan jälkikasvua tai rakasta. Kovinkaan moni ei nimittäin ole tai tule pääsemään tämän haltian sänkyyn.
Edithin menneisyydestä tiedetään varmaksi vain sen verran, että tämä on viimeinen oman haltiasukunsa edustaja.

**

Aseinaan Edithillä on kevyestä, mutta kestävästä haltiaraudasta tehty miekka, joka suvaitsee ikivanhan, purkamattoman loitsun ansiosta vain yhden olennon koko maailmasta käyttäjäkseen. Vihollisten tarttuessa miekkaan taika kääntää aseen heitä itseään vastaan ja nämä kohtaavat kuolemansa.
Lisäksi haltialta löytyy tikareita ja veitsen teräviä teriä ympäri vaatetustaan. Hän ei kulje koskaan ilman veistä.

**
Edith on ostanut Esmen hevostilalta Fearless Dawn-nimisen orinsa. Se on väritykseltään musta, rautias ja kimo. Sillä on herasilmät ja miltein hullunkiilto silmäkulmassaan. Dawn on hyvin energinen ja hyväkuntoinen viisivuotias. Se on puoliverinen, mutta jaksaa juosta tauotta kuin lämminverinen. Askeleet ovat poikkeuksetta pehmeät ja matkaavoittavat. Kiitolaukka yltää huikeisiin nopeuksiin ja Dawn osaa pitää vauhtia todella pitkään yllä. Ori on noin 158-senttinen.

**

Ulkonäöltään tämä haltia on siron lihaksikas. Hiukset ovat lyhyet, päältä mustat ja alta valkeat. Kasvot ovat sirot ja hyvin viettelevät. Huulet ovat täyteläiset ja lähes ruusunpunaiset, silmät loistavat violetinpunaisina.
Vaatteinaan Edith käyttää korkeavyötäisiä housuja, pitkiä pellavapaitoja ja korsetteja. Jalasta löytyy joko nahkasaapikkaat tai kiiltävät nahkakorkokengät. Ne on aina housujen päällä ja ylettyvät vähintään puoleen sääreen. Ruumiinrakenne on siro, mutta silti hyvinkin naisellinen, kurveja löytyy kyllä.

**

Chad, poikkeuksellinen vampyyriksi.
Thomas, vaaratekijä.

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa