Anthony Von Bea'x

Siirry alas

Anthony Von Bea''x

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 28/3/2009, 03:59

Nimi: Anthony Von Bea'x
Kutsutaan: Anton
Ikä: 20-vuotias
Rotu: Puolihaltia (enemmän ihmisen suuntaan)
Skp: Mies
Luokka: Kuninkaallinen
Asuu: Tällä hetkellä Vairén linnassa

Luonne:
Anton on hyvin koulutettu prinssi. Mies omaa tietynlaisen maskin, jonka takaa tuskin koskaan on poistunut. Maskin kanssa Anton on charmikas, hillitty ja tarpeeksi seurallinen. Maskin takaa löytyy haavoittuva sielu ja jotain todella upeaa ja vaivan arvoista. Prinssi tuskin koskaan puhuu itsestään, vielä harvemmin jotain paljastavaa. Mustasukkaisuus on yksi Antonin suurista paheista, sillä hän kiintyessään tahtoo muuttua hyvinkin omistuksenhaluiseksi ja suojelevaiseksi.
Anton ei ole paljastanut lähes kenellekkään olevansa puolihaltia eikä sitä kovinkaan helposti paljastakkaan. Ainoastaan miehen isä tietää totuuden, eikä tämäkään kenellekkään siitä puhu.

Koulutus:
Anton on koulutettu huippuunsa, tämä osaa käyttää miekkaansa yhtä terävästi kuin jotkut kieltään. Kipua mies on myös treenattu kestämään ja tunteiden näyttäminen on yksi koulutuksen kielletyistä asioista. Myös jousipyssy ja pienemmät miekat, tikarit ja puukot ovat hyvin hallinnassa.

Ulkonäkö:
Komea Anton on, siitä ei ole kiistämistä. Mies muistuttaa vähän nykyaikaista irlantilaista oranssihtavine hiuksineen ja myrkynvirheine silmineen. Partaa, viiksiä tai edes sänkeä ei tule löytymään, sillä Antonille ei niitä ole koskaan kasvanutkaan. Kapinallisena Antonilta löytyy kolme korvakorua oikeasta korvasta ja kaksi vasemmasta. Vasemmalla puolella on toinen koruista rustossa. Korvat ovat vähän suipommat kuin ihmisen korvat, mutta eivät läheskään yhtä suipot, kuin haltioilla.
Vaatteinaan Anton käyttää korkeita saappaita, mustia housuja, valkea pellavapaita ja musta liivi. Vyötäröltä löytyy lähes poikkeuksetta aseenkantovyö. Viitan kiinnityksessä on kultainen lehti, joka on miehen sukuvaakuna.

Menneisyys:
Antonin perintömaat ovat valtavan kokoiset. Ne sijaitsevat kauempana kuin Esme, valtakuntaan matkustaminen vie noin viikon ratsain ja kuukauden kävellen. Paikan nimi on Aerob ja se on ainoa paikka Vairen lähimailla, jossa asuu haltiat ja ihmiset täysin sovussa keskenään ja vampyyreille ei ole usein asiaa astuakkaan Aerobin maille. Anton on Aerobin kruununprinssi. Miehen äiti oli täysiverinen haltia ja isä tavallinen ihminen. Anton osaa täydellisesti sekä ihmisten kieltä, että haltiakieltä.

Hevonen:
Tämä on kaunis lippitt morgan. Se on nimetty kovinkin monimutkaisesti, Deux Adela Pro Matrix's, mutta Anton kutsuu tammaansa Adelaksi. Värinä on ruunikonpäistärikkö, joten Adelan pää on ruskea ja muu ruumis harmaa. Luonteeltaan Adela on tottelevainen ja hyvin kuuliainen. Se on myös viisas ja osaa tehdä hyviä päätöksiä taisteluissa ja suojellessaan Antonia. Mikäli prinssi on loukkaantunut, ei Adela päästä miehen lähelle lähes ketään. Varsinkaan vieraita.

Suhteet:
Teren, inhoaa ja halveksuu. (ei oikea hahmo)
Nico, ihan mukava mies.
Melissa, kapinallinen, mutta mukava.
Mabel, tuleva vaimo, pakkoavioliitto.

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa