Corpen

Siirry alas

Corpen

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 7/2/2009, 08:56Nimi: Corpen
Ikä: 100 vuotta, henkisesti ja ruumiillisesti 19 vuotias
Skp: Mies
Rotu: Vedenhaltia
Luokka: Vaeltaja
Asuinsija: Vaihtelee
Työ: ei ole

Lemmikit:
Cobo; todella harvinainen musta yksisarvinen. Näitä löytyy vain tusina koko maapallolta. Cobo on luonteeltaan hyvin säikky ja arka, mutta tarvittaessa Cobostakin löytyy sisua ja raivoa. Cobo ymmärtää haltiakieltä sekä välillä lukee Corpenin ajatuksiakin.

Pelaaja: ceron

Luonne:
Corpen on hyvin hiljainen ja sulkeutunut yleisesti. Ainoastaan Cobolle mies avautuu murheistaan ja muista asioistaan. Corpenin luottamuksen ansaitseminen ei ole todellakaan helppo temppu. Mutta yleensä 'vajaat' ihmiset saavat Corpenin avautumaan hitusen. Tämä johtuu siitä, että mies tuntee aina olevansa vastuussa ihmisten vaivoista tai vajaavaisuuksista. Romantiikka on melkein vieras käsite Corpenin elämässä. On olemassa vain yksi kerta, yksi mahdollisuus ja yksi olento, joka tulee saamaan miehen itselleen kokonaan. Corpen ei välitä lirkuttelevista huorista vaan käyttäytyy yleinsä kylmän etäisesti. Toki Corpenkin kiehahtaa välillä - silloin ei kannata olla lähelläkään.

Ulkonäkö:
Corpen on jykevä ja lihaksikas, lähes 180-senttiä ja noin 90 kiloa. Miehellä on vaaleat, pitkähköt hiukset ja niissä on aina letti, joka pitää ne poissa kasvoilta. Corpenin silmät ovat sinisen ja violetin välistä, niihin on välillä hankala saada kontaktia. (lisää tulee joskus)

Aseet:
Corpenilla on hopeasta ja haltian teräksestä valmistettu miekka. Sen varsi ja kahva on täynnä erinlaisia kiemuroita ja riimuja. Carpen osaa miekkailla melko hyvin, mutta paremmin hän osaa käyttää jousta. Carpenin jouset ovat seudun parhaimmat, ne ovat veistetty lumotusta puusta ja antavat ampujalleen tuplasti parantavuutta aseen käyttöön. Silti ne ovat äärettömän raskaita ja vaikeakäyttöisiä, joita vain Carpen osaa käyttää oikein. Myös nuolet ovat ohuita ja tuhoatekeviä. Carpenin tähtäyssilmä ja tarkkuus on erehtymätön. Hän ei ikinä ammu ohi.

Menneisyys:
Tulee joskus..

Suhteet:
Puoliso: -
Ihastus: -

Perhe:
-

Tavatut:
Emily

Ystävät:
-

Vihamiehet:
-

Kaiken © Heidi, älä kopioi.
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa