Lyonnette

Siirry alas

Lyonnette

Viesti kirjoittaja Kashy lähetetty 18/2/2012, 04:13

Hahmon nimi: Lyonnette, sukunimeään ei tiedä
Kutsumanimi: Lina
Ikä: 17 vuotta
Sukupuoli: Tyttö/Nainen
Rotu: Ihminen
Luokka: Kauppias
Asuinsija: Vairé, oma kauppansa
Työ: Jousikauppias
Lemmikit: -
Pelaajan nimi: Kashy (etupihan_ @ hotmail.com)

Luonne:

Lyonnette eli Lina on kipakka nuori nainen, joka omaa kivisen sydämen. Tytön luottamus on vaikea saavuttaa ja luottamuksen ansaitseminen on hyödyllistä sekä kultaakin kalliimpaa Linan kohdalla. Lina on vähäsanainen eikä pidä siitä, että häntä kutsutaan oikealla nimellään - itseasiassa hän kertoo sen vain kaikista suurimmille luottamushenkilöilleen. Lina ei ole se kaikista tyttömäisin tyttö joka sipsuttaa kauniisti kaduilla mekossaan vaan on pienestä pitäen hengaillut enemmän poikien kanssa, tosin kaverillisesti. Hän ei edes katso kunnolla kauniisiin sipsutustyttöihin tai kuninkaallisiin, korkeintaan sylkäisee heidän eteensä inhon merkiksi. Samankaltaiset ihmiset viehättävät Linaa, mutta hän on silti varuillaan kaiken varalta. Tyttö on myös hyvin katkera kuninkaalleen, ja yrittää tehdä kaikkensa päästäkseen eroon hänestä ja hänen joukoistaan, hiljaisesti tietenkin. Hän on siis kovinkin sisäänpäinsuuntautunut, mutta jos tytön luottamuksen saa, niin hänestä voi saada tietoonsa muitakin asioita...

Menneisyys:

Linan lapsuus oli normaali; hän leikki kavereidensa kanssa mukulakivikaduilla ja juoksenteli pienillä kujilla leikkien hippaa ja piilosta. Hänen isänsä oli aseentakoja, ja yksi niistä parhaista. Linan isä ja äiti pitivät yhdessä kuuluisaa asekauppaa, jossa myytiin pitäjän parhaita aseita, itsetaottuja. Sitten kaikki muuttui. Teren tuli kiristämään Linan isältä asetta, niin hyvää, jolla pystyisi murhaamaan salakavalasti ihmiset jotka hänen tielleensä tulivat. Linan isä tietenkin kieltäytyi "tarjouksesta", ja Teren ei voinut suvaita sitä. Niinpä hän murhasi raa'asti Linan isän tämän vaimon ja Linan katsellessa murhenäytelmää vierestä. Linan äiti lähetti tyttärensä pois kaupasta ja käski hänen juosta niin kovaa kuin jaloistaan lähti. Pieni Lina ei tietenkään ymmärtänyt miksi hänen äitinsä ei tullut mukaan, mutta totteli häntä kuitenkin epäilemättä. Lina näki silmäkulmastaan kun hänen äitinsä kaatui elottomana maahan, ja lähti juoksemaan kauas pois, kyyneleet valuen silmistään. Hän eli yksin varjoissa ja metsissä, kunnes lopulta uskaltautui kasvettuaan takaisin päivänvaloon, takaisin Vairéen, jossa hänen menneisyytensä kuristi hänen kurkkuaan.

Ulkonäkö:


© Britta, koko ja laatu ovat ♥

Lina on hoikka tyttö, joka omaa tummanruskeat, olkapäille ulottuvat hiukset jotka lyhenevät taaksepäin niin, että takana hiukset ulottuvat niskaan. Otsahiukset on leikattu tasaiksi. Tytöllä on tummanvihreät silmät ja keskivertoa hieman tummempi iho. Hän pukeutuu yleensä valkoiseen, pitkähihaiseen pellavapaitaan tai pussipaitaan, jonka helma on kiinni vyön alla että se pussittuu kunnolla. Pellavapaidan kanssa hän käyttää pehmeitä ja ohuita juuttikankaisia polvihousuja, pussipaidan kanssa ruskeaa, keskipaksua vyötä sekä valkoisia, hieman paksumpaa pellavaa olevia polvihousuja. Molempien asujen kanssa Lina käyttää vaaleita, nahkaisia, pitkävartisia kenkiä, jotka ovat ns. "löttänät". Kengissä ei ole korkoja, niissä on nauhat lähes ylös asti.

Ase:

Linan ase on kastanjasta tehty, kestävä jousipyssy ja jouset. Linan jousien sulat ovat aina tummanvihreät.

Suhteet:

Adelyn - Tietää
Ariette - Luottaa jo hieman


Viimeinen muokkaaja, Kashy pvm 18/8/2012, 08:09, muokattu 6 kertaa

Kashy

Viestien lukumäärä : 29
Ikä : 20
Registration date : 18.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lyonnette

Viesti kirjoittaja Heidi lähetetty 18/2/2012, 04:31

Hyväksytty, tervetuloa pelaamaan (:

_________________
Sometimes little is much.
AW
avatar
Heidi
Admin

Viestien lukumäärä : 983
Ikä : 24
Registration date : 06.02.2009

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lyonnette

Viesti kirjoittaja Kashy lähetetty 18/8/2012, 08:09

Kuva lisätty! (:

Kashy

Viestien lukumäärä : 29
Ikä : 20
Registration date : 18.02.2012

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Lyonnette

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa